Attığın her adım kilo verdirir yaptığın aktiviteler de ++++ buff gibi düşün ama sonuç tamamen beslenmede. Ağzını tutamadığın sürece kilo almaya devam edersin veremezsin. Günlük 2000 kalori alman gerekiyorsa sen 1k kalori alırsan günlük 1 kilo verebilirsin böyle düşün. Aç kaldığın günlerde olursa yağ depolarından kullanır vücudun ekstra kilo verirsin. Ben pandemi kapanmasından sonra 1 ayda 15 kilo vermiştim günde 1 öğün beslenerek. Şekersiz sprite, light ton balıklı salata, kuru kayısı gibi besinlerle. Cola Zero falan kesinlikle içme müthiş açlık hissi uyandırıyor yemeden duramazsın.

Aç kaldığın günlerde olursa yağ depolarından kullanır vücudun ekstra kilo verirsin.

Öyle olmuyor maalesef. Eğer kendini aç bırakırsan vücut kıtlık moduna giriyor ve metabolizmasını yavaşlatıyor. Yavaşlatınca yağ yakımı azalıyor. Ayrıca bu şekilde kilo vermek hiç sağlıklı değil. Bu kadar hızlı kilo verdiğinde sadece yağ değil kaslar da erir.

Öyle olmuyor maalesef. Eğer kendini aç bırakırsan vücut kıtlık moduna giriyor ve metabolizmasını yavaşlatıyor. Yavaşlatınca yağ yakımı azalıyor. Ayrıca bu şekilde kilo vermek hiç sağlıklı değil. Bu kadar hızlı kilo verdiğinde sadece yağ değil kaslar da erir.
Protein desteğiyle kas erimesini minimuma indiriyorsun zaten. Ekmek pilav makarna vs karbonhidratlar tüketilmemeli. Tamamını okuysaydın keşke :D

Kilo vereceğim diye 0 Carb yapmak ne kadar mantıklı tartışılır, gün boyu ölü gibi gezebilirsiniz bunun yüzünden. Ağırlık da çalışıyorsanız idmanlarınızı bayağı kötü etkiler. Mantılı olan inanılmaz yüksek olmayan bir kalori açığıyla dengeli bir diyet hazırlamak, karbonhidrat tüketilmemeli diye bir kısıtlamaya gerek yok. Haftalık kardiyolarını düzenli tut, aşırı olmayan belirli bir kalori açığını stabil şekilde devam ettir. Kilo verememe ihtimalin 0.