2500'lere çıkarsa kesinlikle g435.

Çıkmaz derseniz diğer attıklarıma bakın.

Hocam bu arkadaşda vardı hiç beğenmiyorum kullanmıyorum dedi.

@farfan

Nesini beğenmemiş acaba? Gayet iyi bir kulaklık g435.

Mikrofonu falan kötü dedi bayağı.

tam 1500 TL

hocam 200 TL koyabilirseniz:

1000 TL altı ama kullanılabilir:

Hocam bu arada üste şu an kızaru kullandığım yazdığım yeri okumadınz galiba pedleri vs berbat bir kulaklık.

Mikrofonu falan kötü dedi bayağı.

Telefonda olduğum için test atamayacağım ancak mikrofon kalitesi genel olarak gayet iyi denilebilir. YouTube üzerinde yapılan testlere bakabilirsiniz. Ayrıca, sırf mikrofonunu beğenmedi diye nasıl kulaklığı kullanmıyormuş onu da anlamadım. Sizin için mikrofon kalitesi çok çok önemliyse yanlış bütçede yanlış şeyler bekliyorsunuz.

Telefonda olduğum için test atamayacağım ancak mikrofon kalitesi genel olarak gayet iyi denilebilir. YouTube üzerinde yapılan testlere bakabilirsiniz. Ayrıca, sırf mikrofonunu beğenmedi diye nasıl kulaklığı kullanmıyormuş onu da anlamadım. Sizin için mikrofon kalitesi çok çok önemliyse yanlış bütçede yanlış şeyler bekliyorsunuz.

Hocam genel olaraka çoğu kullana tarafından beğenilmemiş kulaklık baktım forumlara.

@farfan

Nesini beğenmemiş acaba? Gayet iyi bir kulaklık g435.

Aynısının siyah-sarı kombinasyonu olan abimde var ve kulağıma taktığımda kulak yapısına göre küçük geliyor. Kulaklarım küçük değil, ortalama normal bir kulağa sahibim. Yani uzun lafın kısası sünger kısmı küçük ve kulaktan çıkartınca bir ağrı oluşturuyor.

2700 TL'den düşmüş. Bence bunu alın hocam. Ben olsam hazır fırsat varken bunu alırdım.

Önerdiğiniz kulaklıklar çok kötü. @EsatKa'nın önerdiği kulaklıklar daha iyi sizin önerdiklerinizden.

Haklısınız hocam, ben de kullanıyorum. Mikrofon kalitesi benim için gayet yeterli G435'in. Muhtemelen arkadaşının kulaklığında sorun vardı.

Son düzenleme: