Biraz dar sporda 3-4 tane omuz hareketi var önemli olanlar Arnold press ve cable lateral raise gibi hareketleri yaparsan omuzların iyi olur.

Senin formunu vücudunu inanılmaz merak ediyorum, sana kilo alıp almaması gerektiğini sormamış, omuzunun dar olup olmadığını sormuş.
Konu sahibinin bile senin kadar alınmadığına eminim. Aşağılama amaçlı da değildi zaten. Kilo alması gerek boy kilo endeksi denen bir şey var, sağlık açısından da önemli falan filan hani. Aşağılamak için kilo al demiyoruz. Tek kilon az diyen ben değilim konuda farkındaysan. Bu kadar her şeyi kötüye yormana gerek yok, az sakin ol dostum.

Konu sahibinin bile senin kadar alınmadığına eminim. Aşağılama amaçlı da değildi zaten. Kilo alması gerek boy kilo endeksi denen bir şey var, sağlık açısından da önemli falan filan hani. Aşağılamak için kilo al demiyoruz. Tek kilon az diyen ben değilim konuda farkındaysan. Bu kadar her şeyi kötüye yormana gerek yok, az sakin ol dostum.
Insanlari zorbalayan bir üslupla bunu söylemen gerektiği anlamına mı geliyor, obezin tekisin millete endeks muhabbeti yapıyorsun, indeks ayrıca o. Kilon az demiyorsun, yeriyorsun karsı tarafı. Düsünerek hareket etmen lazım, internet ortamı burası.

Bu arada benim kafama takılan profil fotoğrafında zaten yüzün gözüküyor neden konudaki fotoğrafta sansürleme gereği duydun? :D
Eki Görüntüle 123535
Sanane kardeşim bundan 😀

Insanlari zorbalayan bir üslupla bunu söylemen gerektiği anlamına mı geliyor, obezin tekisin millete endeks muhabbeti yapıyorsun, indeks ayrıca o. Kilon az demiyorsun, yeriyorsun karsı tarafı. Düsünerek hareket etmen lazım, internet ortamı burası.

Sanane kardeşim bundan 😀
Bravo hatamı yakalamışsın, TDK gelip seni ödüllendirdi mi bari? Obez değilim şükür formum yerinde de istersen sana özel form yollayabilirim, bu kadar merak ettiğine göre özel ilgi alanına giriyor herhalde erkekler ve vücut formları.

Anladım dostum garibime gitti sadece o yüzden, yazdığım cümleden rahatsız olduysan da özür diliyorum kötü bir amaç gütmedim. Ama gel gör millet en ufak şeyden sataşacak yer arıyor psikolojik olarak buhrandayız ülkece sebebi bu olabilir.

Son düzenleme:
Tipim de bu kötüyse kötü diyin

Dosya Ekleri

• IMG_20250210_233220.webp
    IMG_20250210_233220.webp
    84,1 KB · Görüntüleme: 84