Zayıf olduğundan dolayı dar duruyor. Kilo almalısın.
Senin formunu vücudunu inanılmaz merak ediyorum, sana kilo alıp almaması gerektiğini sormamış, omuzunun dar olup olmadığını sormuş.Kilon kaç? Az kilo al kürdan gibi duruyorsun. Boyuna göre kilon az olduğundan omuzların da dar gözüküyor.
Konu sahibinin bile senin kadar alınmadığına eminim. Aşağılama amaçlı da değildi zaten. Kilo alması gerek boy kilo endeksi denen bir şey var, sağlık açısından da önemli falan filan hani. Aşağılamak için kilo al demiyoruz. Tek kilon az diyen ben değilim konuda farkındaysan. Bu kadar her şeyi kötüye yormana gerek yok, az sakin ol dostum.Senin formunu vücudunu inanılmaz merak ediyorum, sana kilo alıp almaması gerektiğini sormamış, omuzunun dar olup olmadığını sormuş.
Insanlari zorbalayan bir üslupla bunu söylemen gerektiği anlamına mı geliyor, obezin tekisin millete endeks muhabbeti yapıyorsun, indeks ayrıca o. Kilon az demiyorsun, yeriyorsun karsı tarafı. Düsünerek hareket etmen lazım, internet ortamı burası.Konu sahibinin bile senin kadar alınmadığına eminim. Aşağılama amaçlı da değildi zaten. Kilo alması gerek boy kilo endeksi denen bir şey var, sağlık açısından da önemli falan filan hani. Aşağılamak için kilo al demiyoruz. Tek kilon az diyen ben değilim konuda farkındaysan. Bu kadar her şeyi kötüye yormana gerek yok, az sakin ol dostum.
Sanane kardeşim bundanBu arada benim kafama takılan profil fotoğrafında zaten yüzün gözüküyor neden konudaki fotoğrafta sansürleme gereği duydun?
Eki Görüntüle 123535
Sadece omzumu göstermek istedimBu arada benim kafama takılan profil fotoğrafında zaten yüzün gözüküyor neden konudaki fotoğrafta sansürleme gereği duydun?
Eki Görüntüle 123535
Bravo hatamı yakalamışsın, TDK gelip seni ödüllendirdi mi bari? Obez değilim şükür formum yerinde de istersen sana özel form yollayabilirim, bu kadar merak ettiğine göre özel ilgi alanına giriyor herhalde erkekler ve vücut formları.Insanlari zorbalayan bir üslupla bunu söylemen gerektiği anlamına mı geliyor, obezin tekisin millete endeks muhabbeti yapıyorsun, indeks ayrıca o. Kilon az demiyorsun, yeriyorsun karsı tarafı. Düsünerek hareket etmen lazım, internet ortamı burası.
Sanane kardeşim bundan![]()
Anladım dostum garibime gitti sadece o yüzden, yazdığım cümleden rahatsız olduysan da özür diliyorum kötü bir amaç gütmedim. Ama gel gör millet en ufak şeyden sataşacak yer arıyor psikolojik olarak buhrandayız ülkece sebebi bu olabilir.
Tipin iyi de gerek yok burada paylaşmana, birilerine bir şey kanıtlamak zorunda değilsin.