kutluhan

Uzman

Arkadaşlar merhaba Ugreen kablo çok önerilmiş fakat Vatan'da satılmıyor sizce Ugreen CAT 7 ile arasında ne gibi kayıplar yaşarım? Bunun yerine İzmir'de orijinal ve garantili nereden hangi ürünü alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
2.5 kullanacaksınız ikisi de işinizi görür CAT 7 ve CAT 8 arasında Pratikte fark yok ikisi de destekliyor vatan da satılıyor diye hatırlıyorum fakat yoksa Amazon üzerindende orijinal olarak sipariş verebilirsiniz.

2.5 kullanacaksınız ikisi de işinizi görür CAT 7 ve CAT 8 arasında pratikte fark yok ikisi de destekliyor vatan da satılıyor diye hatırlıyorum fakat yoksa Amazon üzerindende orijinal olarak sipariş verebilirsiniz.

Günaydın sanırım kendimi anlatamadım Protokoldan ziyade hangi marka almalıyım diye sordum yani CAT 7 protokolunde S-Link ve urgen markaları arasında bir fark var mıdır?
2.5 portunda CAT 7 ve 8 arasında hız farkı oluyor mu?

Günaydın sanırım kendimi anlatamadım Protokoldan ziyade hangi marka almalıyım diye sordum yani CAT 7 protokolunde S-Link ve urgen markaları arasında bir fark var mıdır?
2.5 portunda CAT 7 ve 8 arasında hız farkı oluyor mu?

Marka olarak Ugreen veya derkab öneririm, CAT 7 10 Gbps CAT 8 40 Gbps destekler ping farkı yok Pratikte 2.5 Gbps kullanacağınız için hiçbir fark olmayacaktır yani CAT 8'e yüksek paralar vermeye gerek yok.

Marka olarak Ugreen veya derkab öneririm, CAT 7 10 Gbps CAT 8 40 Gbps destekler ping farkı yok pratikte 2.5 Gbps kullanacağınız için hiçbir fark olmayacaktır yani CAT 8'e yüksek paralar vermeye gerek yok.

Teşekkürler.

Marka olarak Ugreen veya derkab öneririm, CAT 7 10 Gbps CAT 8 40 Gbps destekler ping farkı yok pratikte 2.5 Gbps kullanacağınız için hiçbir fark olmayacaktır yani CAT 8'e yüksek paralar vermeye gerek yok.

Hocam bunların fiber optik olanı yok mu acaba?