Hırsız değilim ancak kalbinizi çalmak isterim.

Onu en güzel diksiyon ve nayiflik ile bile söylesen "Ayy t*cizci!" diye öyle bir dövdürürki..

Ortak nokta varsa oradan gir, yoksa git ve okulla ilgili sohbet aç, konu konuyu açar. Tecrübeyle sabit.
Hocam sohbet açmak için tanışmak lazım ama arkadaş onu da yapmamış. Şahsen bende hiç bir kız ile tanışıp çıkma teklifi etmedim.

@Geraltın kılıcı, yapay et üretildi acaba yapay penis ve yapay vajina da üretilir mi?
Böyle olursa insanlar sadece legal sex için evlenip, dünyaya getirdikleri çocukların hayatını mahvetmeyi bırakırlar belki.

Konuyu hortlatıyorum ama karar verdim direk telefondan bütün duygularımı dökcem ne derse desin. Sonucu buraya yazarım.

Merhaba,

Okulda bir kızdan çok hoşlanıyorum. Fakat nasıl konuşabileceğimi bile bilmiyorum. Kızla neredeyse yeni tanıştık. Nasıl açılacağımı anlatır mısınız? Basit cümleler ile başlasam olur mu? Kızın beni iyice tanıması için?
Kişisel konuları konuşmayı sever kadınlar. Ezberlenmiş, mükemmel konular açma, dostane olsun ama içinde itme-çekme olsun. İlle olacakmış gibi değil ille kaybetmeyecekmişsin gibi değil de kediyi sevip öteki gün varlığını bile unutmuş gibi ve gördüğünde kişisel bir tepkisine takılmak, tırmalamak gibi rahat olabilirsin. Bazen çok saçma bir şekilde bile olabilir. Bu mutlak değil, taktik de değil. Rahat olmanı söyleyebilirim.