1 14742 Uzman Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 727 Çözümler 3 Beğeniler 350 18 Şubat 2026 #11 kngg2516 dedi: Hocam RDR de ve karanlıkta çok gözüme batıyor servis hiç müdahale etmiyor 1.5 aylık cihaz. Genişletmek için tıkla... Sanırım 3. kez aynı mağduriyet yaşandığında ürünün iadesi/değişimi oluyordu belki iade alırsınız araştırmanızı öneririm yanlış olabilirim belki. Yardımcı olmayı çok isterdim fakat THH süreci hakkında pek bir bilgim yok maalesef.
kngg2516 dedi: Hocam RDR de ve karanlıkta çok gözüme batıyor servis hiç müdahale etmiyor 1.5 aylık cihaz. Genişletmek için tıkla... Sanırım 3. kez aynı mağduriyet yaşandığında ürünün iadesi/değişimi oluyordu belki iade alırsınız araştırmanızı öneririm yanlış olabilirim belki. Yardımcı olmayı çok isterdim fakat THH süreci hakkında pek bir bilgim yok maalesef.
KS KS K kngg2516 Çalışkan Katılım 15 Şubat 2026 Mesajlar 19 Beğeniler 1 19 Şubat 2026 #12 Vallaha hocam 2 kez gitti servise 1. değişim 2. değişen cihazdada çıktı fazla şekilde normal dendi bu şekilde göndersem olur mu bilemedim bende.
Vallaha hocam 2 kez gitti servise 1. değişim 2. değişen cihazdada çıktı fazla şekilde normal dendi bu şekilde göndersem olur mu bilemedim bende.