@Ayhan Dönmez hocam bende farklı bir sorun var. Gecikme RAM kaynaklı değil. 600-700 FPS alıyorum. BenQ 540Hz sattım. 610Hz ASUS aldım. Valorant 6-7 aydır girmiyordum. İmo oyuncusuyum, plat eloda adamlara peek atamıyorum. Monitör Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakıp, pencereli tam ekran oynuyorum. True strech için galiba bu şekilde devasa bir gecikme ekliyor. Artık rakipleri geç gördüğüm için psikolojik baskı var üzerimde. Korku kalıcı olarak var. Peek atacağım zaman öleceğim için çekiniyorum. 1920x1080 alışmamam o dönem bende bitti, işaretçi hassasiyetini eskiden artır açık kullanıyordum. Valorant oynadığımdan beri kapalı kullanıyorum. Mouse gecikme hissini belki bu yüzden hissediyorum. Milleti izliyorum, çok başka bir oyun tarzları var. Önünü görmüyor, bam bam diye vurup geçiyor. Ohm dokununca çok saçma oluyor, mermi gideceği var olsa dahi gitmiyor. Auto kalması taraftarıyım. Çok farklı sürçler geçirdim, 1920x1080 oynamaktan başka şansım yok. Bu oyunun olayı bu CS geçip oynadım. 1 hafta takıldım. Orada bir sorun yok, mermi gidiyor. Geç görme sorunu yok. Yaşta geçti artık kabulleniyorum, aynı eloma çıkabilirim. Eksiklerimi doldurabilirim. Bu kadar boş harcayacak bir vaktim yok. Sonuç olarak 2 yıl gibi süredir oynuyorum. 1 tane arkadaş bile kalmadı çevremde. Zamanımı yazılıma yönlendirmek istiyorum. Sizin gibi forumda yararlı olmak istiyorum. Aşırı düşük kalori alarak diyet ve spor yapıyorum. Hiçbir enerjim yok. Aldığım takviyeler sonucu gergin ve stresli oluyorum. Konuşulmaya bile gelemiyorum. Çıkmaz bir durum kaldım böyle.