Bu değerler uçuk kabul edilemez. 1.9VDD soğutacak ürün ne? 1.3 SoC üzeri Garanti veren bir AMD tanımıyorum. Çöp işlemci, çöp kit.

1.35 VSOC güvenli, üzeri gereksiz. 1.35'e 6600 1:1 açamıyorsa salmak lazım. Buradaki asıl nokta 1.9 VDD değil, örneğin 6400 C26-36-36'yı birisi 1.5-1.55'te açıyor, diğeri 1.65-1.7 istiyor minimum. Fark az değil, C24 iken fark 0.2V zaten. C26 iken minimum 0.1-0.15V. Gear kapattığında gerçek değerleri görürsün, Gear açık iken VDD ihtiyacı az. Üste yuvarlıyor, gerçek değerde çalıştırmaz. 1.5T.

tRCD 36'dan bahsediyorum, tRCD 37 bırakırsan @Haluk Albayrak CL28 kiti olmasına rağmen 1.6'da açıyor. tRCD 36 istiyorsa 1.65-1.75 arası deneyecek. C26 kit harici bunu tolere edemez düşük VDD'ye. Başka farklar da var. OC istiyorsan C26 kit. Tek başına Hynix kurtarmaz, ya da 1.8 VDD basacaksın.

Ama @Haluk Albayrak 1.61'de açtığını 1.4V C26 kit Gear kapalı 1.5 VDD açıyor. 10 mV fark az buz değil. O da iyi C28 Binning denk geldi, diye öyle açıyor. Şanslı, yoksa minimum 1.65 isterdi 1T.

@Ayhan Dönmez Ohm çözmemiz gerek, bu konuda çok yardıma ihtiyacım var. 2-2 tCK ddr4 style ARD 0 olarak ayarlı.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,8 MB · Görüntüleme: 30

Dener misin? Bir de senden keskinlik için bu konudaki kısmı denemeni isteyeceğim, ilk olarak 26 Hex dene:

@ggbye C-State açık kalsın, yoksa Windows Scheduler iş görmez. C-State kapalıyken uyku modu geçemiyor. Bunun Auto değeri 2, o zaman C-State kapatırsın. Bu şekilde dene, Hex 26 bak. Keskinlik için sonrasında Hex 24, Decimal 36 dene.

@Ayhan Dönmez hocam bende farklı bir sorun var. Gecikme RAM kaynaklı değil. 600-700 FPS alıyorum. BenQ 540Hz sattım. 610Hz ASUS aldım. Valorant 6-7 aydır girmiyordum. İmo oyuncusuyum, plat eloda adamlara peek atamıyorum. Monitör Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakıp, pencereli tam ekran oynuyorum. True strech için galiba bu şekilde devasa bir gecikme ekliyor. Artık rakipleri geç gördüğüm için psikolojik baskı var üzerimde. Korku kalıcı olarak var. Peek atacağım zaman öleceğim için çekiniyorum. 1920x1080 alışmamam o dönem bende bitti, işaretçi hassasiyetini eskiden artır açık kullanıyordum. Valorant oynadığımdan beri kapalı kullanıyorum. Mouse gecikme hissini belki bu yüzden hissediyorum. Milleti izliyorum, çok başka bir oyun tarzları var. Önünü görmüyor, bam bam diye vurup geçiyor. Ohm dokununca çok saçma oluyor, mermi gideceği var olsa dahi gitmiyor. Auto kalması taraftarıyım. Çok farklı sürçler geçirdim, 1920x1080 oynamaktan başka şansım yok. Bu oyunun olayı bu CS geçip oynadım. 1 hafta takıldım. Orada bir sorun yok, mermi gidiyor. Geç görme sorunu yok. Yaşta geçti artık kabulleniyorum, aynı eloma çıkabilirim. Eksiklerimi doldurabilirim. Bu kadar boş harcayacak bir vaktim yok. Sonuç olarak 2 yıl gibi süredir oynuyorum. 1 tane arkadaş bile kalmadı çevremde. Zamanımı yazılıma yönlendirmek istiyorum. Sizin gibi forumda yararlı olmak istiyorum. Aşırı düşük kalori alarak diyet ve spor yapıyorum. Hiçbir enerjim yok. Aldığım takviyeler sonucu gergin ve stresli oluyorum. Konuşulmaya bile gelemiyorum. Çıkmaz bir durum kaldım böyle.

@Ayhan Dönmez hocam bende farklı bir sorun var. Gecikme RAM kaynaklı değil. 600-700 FPS alıyorum. BenQ 540Hz sattım. 610Hz ASUS aldım. Valorant 6-7 aydır girmiyordum. İmo oyuncusuyum, plat eloda adamlara peek atamıyorum. Monitör Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakıp, pencereli tam ekran oynuyorum. True strech için galiba bu şekilde devasa bir gecikme ekliyor. Artık rakipleri geç gördüğüm için psikolojik baskı var üzerimde. Korku kalıcı olarak var. Peek atacağım zaman öleceğim için çekiniyorum. 1920x1080 alışmamam o dönem bende bitti, işaretçi hassasiyetini eskiden artır açık kullanıyordum. Valorant oynadığımdan beri kapalı kullanıyorum. Mouse gecikme hissini belki bu yüzden hissediyorum. Milleti izliyorum, çok başka bir oyun tarzları var. Önünü görmüyor, bam bam diye vurup geçiyor. Ohm dokununca çok saçma oluyor, mermi gideceği var olsa dahi gitmiyor. Auto kalması taraftarıyım. Çok farklı sürçler geçirdim, 1920x1080 oynamaktan başka şansım yok. Bu oyunun olayı bu CS geçip oynadım. 1 hafta takıldım. Orada bir sorun yok, mermi gidiyor. Geç görme sorunu yok. Yaşta geçti artık kabulleniyorum, aynı eloma çıkabilirim. Eksiklerimi doldurabilirim. Bu kadar boş harcayacak bir vaktim yok. Sonuç olarak 2 yıl gibi süredir oynuyorum. 1 tane arkadaş bile kalmadı çevremde. Zamanımı yazılıma yönlendirmek istiyorum. Sizin gibi forumda yararlı olmak istiyorum. Aşırı düşük kalori alarak diyet ve spor yapıyorum. Hiçbir enerjim yok. Aldığım takviyeler sonucu gergin ve stresli oluyorum. Konuşulmaya bile gelemiyorum. Çıkmaz bir durum kaldım böyle.
Hocam CS2 Faceit ELO nuz?
Ben PBO kaynaklı sorun yaşamışım farkına geç varınca düzeldi, takılma falan kalmadı çok şükür.

Güzel duruyor, bu profilleri ve Valorant sonuçlarını rehberde de paylaşman iyi olur. İnsanlar sonrasında bu ayarlar ne işe yarıyor, diye soru soracaklar. :)
VPP 1.85 ve MISC 1.115 zararı bana ne olur?

Güzel duruyor, bu profilleri ve Valorant sonuçlarını rehberde de paylaşman iyi olur. İnsanlar sonrasında bu ayarlar ne işe yarıyor, diye soru soracaklar. :)
Rehberi baştan sona okudum. OHM değinmemiş. Basit usul belki bana öyle geldi. Kimse okumaz yine konu açıp timing isteyecekler. Karışık bir durum.