- Makaleler
- 1
Galiba, 1.3 SoC yemedi. VDD düşük ise CL30 deneyeceğim.
Son durum nedir?
Galiba, 1.3 SoC yemedi. VDD düşük ise CL30 deneyeceğim.
Oyundayım. Hiç bakmadım oyunda sorun yok.
@Ayhan Dönmez 3DK oldu. Sanki yedi gibi, 34-36 nasıl düzeltirim? ARP 0 TCK 2-2 normal olan ayar. Değişik, bir şey oldu bu. 1-2 TCK görünüyor.
@Ayhan Dönmez buradaki OHM ayarlarını geçirmemiz gerek.
DRAM 34 OHM 2-2 normal TCK yemiyor. Diğer hepsini geçirdim, 48 OHM için yapacak bir şey yok. 2-3 ya da 3-3 kullanmak gerek.
ProcOdt Pu 40 olarak ayarlı, DramDqDS Pu 48 değeri belki bu yüzden 34 Olamıyor.
Eki Görüntüle 237835
Sorun, 2-DIMM 40 değerini, tCK 2-2 kabul etmedi. @Ayhan Dönmez çözemedim, musait olunca bakar mısın? Son durum böyle. Proc 40Ohm olmuyor DRAM 40 bile olmuyor.
Eki Görüntüle 237857
Son attıgım, durdu. Dram 48 34 olmuyor. Boot etmiyor.
Son attıgım, durdu. Dram 48 34 olmuyor. Boot etmiyor.
Alakası yok, 1.4 yaptım yine aynı. Eskiden tCK 3-3 daha sıkı değerler ile yiyordu. Tek baglantısı bu, başka açıklaması yok. Beraber açtık hatırlamıyon mu?
2 slot olduğu içindir, çöp VRM kullammak isteyenler alabilir. 1 tane apex buldum çoçuk 0 diyor benim anakart üzerine 13 bin verecektim. Test ettirmem dedi kardeşim kalsın, ben kendi sağlam ürünümü verip. Çalışığ çalışmadığını bilmediğim kartı ne diye alayım dedim. Kendisi GPU etiketi çıkarsa 2.el olur dedi. iGPU işlemci takarız dedim, çok kurnazlık yaptı. Yol verdim, galiba ürün sorunlu kitlemeye çalışıyor.
Alakası yok, 1.4 yaptım yine aynı. Eskiden tCK 3-3 daha sıkı değerler ile yiyordu. Tek baglantısı bu, başka açıklaması yok. Beraber açtık hatırlamıyon mu?
2 slot olduğu içindir, çöp VRM kullammak isteyenler alabilir. 1 tane apex buldum çoçuk 0 diyor benim anakart üzerine 13 bin verecektim. Test ettirmem dedi kardeşim kalsın, ben kendi sağlam ürünümü verip. Çalışığ çalışmadığını bilmediğim kartı ne diye alayım dedim. Kendisi GPU etiketi çıkarsa 2.el olur dedi. iGPU işlemci takarız dedim, çok kurnazlık yaptı. Yol verdim, galiba ürün sorunlu kitlemeye çalışıyor.