- Makaleler
- 1
Telden baktım, resmi siteye atıyor.
Geçmiyor? Nasıl bir alt sürüme geçerim?![]()
AMD Launches EXPO 1.2 for CUDIMM and Low-Latency DDR5 Memory
AMD has officially launched its Extended Profiles for Overclocking (EXPO) version 1.2, which expands support for more memory profiles, CUDIMM, and additional features. With this release, AMD aims to introduce more advanced memory tuning profiles to the "Zen 5" platform and its DDR5 memory types...www.techpowerup.com
Bende geçiyor, EXPO 1.2 gelmiştir sana. Bir kontrol et.
Telden baktım, resmi siteye atıyor.
Geçmiyor? Nasıl bir alt sürüme geçerim?
Evet.Renamer ile adlandırıp denedin mi? FAT32 formatında.
@Ayhan Dönmez frame skip yaşıyorum. Mouse lagı bu yüzden galiba aşırı bi atlama var.
M-die ile alakalı bir durum değil. Nvdia son sürüm ve bi alt sürüm denedim. Normal expo ve O.C yaptım değişen hiç bir şey yok.
M-die ile alakalı bir durum değil. Nvdia son sürüm ve bi alt sürüm denedim. Normal expo ve O.C yaptım değişen hiç bir şey yok.
Sorun Mixed mode, FPS oyunları için uygun değil. Shutter ve frame skip yaşatıyor. Daha önce bu Mixed mode sorunlu olduğunu söylemiştim. 1:1 Mod için değil, 2:1 Mod için uygun. DDR6 için alt taban yakalamak için yapılmış gibi duruyor. 6600 sonrası için Mixed açılması gerek. Altı için Norm mode, uygun 100 defa test ettim. Defalarca söyledim, şanş hakedecek bir durumu yok. 1:1 kullanan kişiler için uygun değil.
@Ayhan Dönmez ProcOdt Pd hiz olarak ayarlı. Bunu nasıl 25.3 yaparım? Diğer değerlerim nasıl? ARD 0 Bias 0-1 Swap Apu olarak ayarlı. tWTRS 2 açılır mı?
@Ayhan Dönmez rehberi meşkul etmek istemdim. BIOS girip geliyorum aktif kalın.M-die bundan altını yemiyor, A-die lazım.
Apex ve A-die çözecektir, başka yol yok.
Trdwr 12 açar mı? tRP RD düşük olamıyor eşit ayaraldım. Norm olacak değer kaç girmem gerek?@Ayhan Dönmez rehberi meşkul etmek istemdim. BIOS girip geliyorum aktif kalın.
@Ayhan Dönmez BIOS ekranında bekliyorum sizi.@Ayhan Dönmez rehberi meşkul etmek istemdim. BIOS girip geliyorum aktif kalın.
Trdwr 12 açar mı? tRP RD düşük olamıyor eşit ayaraldım. Norm olacak değer kaç girmem gerek?