15 yaşındayım. Gece saat 01:39'da yatıyorum öğlen ise yaklaşık 14:30 veya 15:20 gibi kalkıyorum. Ayrıca odamı yukarı kata çıkardım. Kalktığımda kendimi hâlâ yorgun, yalnız hissediyorum. Yatarken içimde boşluk hissi oluşuyor. Pencereler falan kapalı ve klima açık. Yaklaşık 10-12 saat uyuyorum. Sizce normal mi?

Normal değil boşa geçmiş bir ömür.

Hocam "demir" değerim bayağı düşük en son testi 2 hafta önce yaptım.

Takviye al geçer. Yoksa kendini çok yorgun hissedersin. Kolunu kıpırdatsan yorulur uyursun. Demir önemli. Etden falan da karşılanmıyor. Bizim ülke fakir olduğu için yeteri kadar iyi beslenemiyoruz. Takviye almaya mecburuz. İnternetten alırken dikkat et sahte ürün çok tyol... Gibi sitelerde.
Demir içeriği yüksek multi vitaminlere bak.

Bende günlük minimum 10 saat uyuyorum, demirim düşük, yüksek ihtimal demir yüzünden.
Bende "ferritin" değeri aşırı düşük çıkmış. Anemim var sanırsam.
Takviye al geçer. Yoksa kendini çok yorgun hissedersin. Kolunu kıpırdatsan yorulur uyursun. Demir önemli. Etden falan da karşılanmıyor. Bizim ülke fakir olduğu için yeteri kadar iyi beslenemiyoruz. Takviye almaya mecburuz. İnternetten alırken dikkat et sahte ürün çok tyol... Gibi sitelerde.
Demir içeriği yüksek multi vitaminlere bak.
Hocam dediğiniz ürünler zararlı olmasın?

Son düzenleyen: Moderatör:
https://nutraxin.com.tr/urunler/multi-mineral-complex ben bunu kullanıyorum. Gayet iyi.

Doktora sorun. Ama. Ben faydasını gördüm. Amazon'dan kendinden alıyorum. 2 aydır kullanıyorum. Sizdekine benzer belirtiler yaşadım.

Ben kendi kan analizime göre seçtim. Bler eksikse ya da altı sınırda ise farklı ürünlere bakılmalı.

Hocam konudan bağımsız olacak ama demir eksikliği için yeterli midir? Aynı markanın ıron Max olan ürünü dikkatimi çekti, 17mg iyi midir? ayrıca reçeteyle almam gerekiyor mu?