Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
İstanbul'da kalırsam aile evinde, şehir dışı olursa 1+0 veya 1+1 ev tutacağım. Sizce İstanbul'da özel üniversiteye yönelmeli mi? Sırf bursu kesmek için sınavlarda zorlama ihtimalleri var mı? Zaten iş imkânı olarak hiçbir fark yok, ancak özel üniversiteler staj konusunda devlet üniversitelerine göre çok geride. Sizce maddi durumu olan biri İstanbul'da burslu mu okumalı yoksa şehir dışında devlette mi okumalı?

Sadece tıp okuyanlar değil, üniversite hayatı konusunda tecrübeli herkesin fikirlerini bekliyorum. Şehir dışı olarak Akdeniz, Ege ve Trakya gibi yerleri düşünüyorum; buna göre yorumlarsanız daha doğru olur. Zaten tercih listemi tamamladığımda bir konu daha açacağım.

Sıralama: 18.000

Yarı burstan hesaplamıştım ben. Burs tutan üniversiteye göre değişir.

Okan, Üsküdar, atlas ve demiroglu...

Ekran görüntüsü 2025-07-20 130739.webp

Korkum ondan iste. Sirf para odetmek icin sinavlari zorlicaklar diye korkuyorum. Bir arkadas dandik bir universitede 50 bin TL para odedi 3 ders icin.

Böyle bir durum varsa ben devlete giderdim. Ayrıca burs veren üniversiteler apartman falan değil değil mi? Eğer öyleyse ben gitmezdim. Maddi durum eğer problem yaratmayacaksa devlete git bence.

Böyle bir durum varsa ben devlete giderdim. Ayrıca burs veren üniversiteler apartman falan değil değil mi? Eğer öyleyse ben gitmezdim. Maddi durum eğer problem yaratmayacaksa devlete git bence.

Ortamlara akma kafasında birisi olsam Antalya ege rahat tutuyor devlet ancak ev spor salonu arası başka hayatım olmadığı için bu soruyu soruyorum.:D

Ortamlara akma kafasında birisi olsam Antalya ege rahat tutuyor devlet ancak ev spor salonu arası başka hayatım olmadığı için bu soruyu soruyorum.:D

Ortam kafasına sahip olmana gerek yok ki. Aileden uzaklaşmak en iyisi bence. Gelecek içinde iyi olur, tek başına yaşamak deneyimlenmesi gereken bir şey bence. Ben böyle düşünüyorum. Yine de senin kararın.