Bırakma gibi bir düşüncem yok şu anda ama mukadderat yarınımız ne olur bilemeyiz. kimseye önermem, tavsiye etmem ama içenle de geçer karşılıklı tüttürürüm.
Eger 4 yildan az bir suredir iciyorsan birak fakat benim gibi 9 yildir iciyorsan zor birakiliyor. Artik yasam tarzim olmus. Yarin toplam 3.5KM yol yuruyevegim sigara icin. Dagin basinda koyde yasiyorum. 😅

Makarnayla kas yapma şekli midir peki? Türkiye şartları ne yapalım. :hehehe:
Hehehe. Benim fizik fit zaten hali hazirda gecen hazir doner alayim dedim bana arkadasim o seni bozar dedi yeme dedi sporcu bir fizigim var. Ucgen vucut ve genis omuzluyum ozellie omuz ve kollarda kaslar kendini belli ediyor gobek malum ekonomik sıkintı nedeniyle ekmek ve makarnayla doyuruyorum kendimi buda yaglanma yapiyor vucutta. Bende istesem saglam 6 pack yaparim karinda fakat vucut kaldirmiyor bu belsenmeyle mahvoluyorum gecen 3 gun durmadan yaptim 1 hafta acisisini cektim cok buyuk aclik cekiyorum. Canım et istiyoe surekli bu spordan sonra, kurban bayramina kaldi artik. 🤣 Gecen 1 hafta boyunca atlatamadim bu acligi bir turlu. Protein ve lifli gidasiz olmuyor spor. xD

Hehehe. Benim fizik fit zaten halihazırda gecen hazir doner alayim dedim bana arkadasim o seni bozar dedi yeme dedi sporcu bir fizigim var. Ucgen vucut ve genis omuzluyum ozellie omuz ve kollarda kaslar kendini belli ediyor gobek malum ekonomik sıkıntı nedeniyle ekmek ve makarnayla doyuruyorum kendimi bu da yaglanma yapiyor vucutta. Bende istesem saglam 6 pack yaparim karinda fakat vucut kaldirmiyor bu belsenmeyle mahvoluyorum gecen 3 gun durmadan yaptim 1 hafta acisisini cektim cok buyuk aclik cekiyorum. Canım et istiyoe surekli bu spordan sonra, Kurban Bayramı'na kaldi artik. 🤣 Gecen 1 hafta boyunca atlatamadim bu acligi bir turlu. Protein ve lifli gidasiz olmuyor spor. xD

Spor yapıyorsan beslenme çok önemli doğru. Beslenme olmadan spor da olmuyor. Bir de düzen falan istikrar lazım bir süre gidip bırakmıştım. Bence boş ama buna ayıracağım vakti dövüş sporuna ayırırım.

Spor yapıyorsan beslenme çok önemli doğru. Beslenme olmadan spor da olmuyor. Bir de düzen falan istikrar lazım bir süre gidip bırakmıştım. Bence boş ama buna ayıracağım vakti dövüş sporuna ayırırım.
Hic hayatimda spor salonuna gitmedim. Spor dedigin benim nezdimde cevikliktir hizdir buna kardiyo deniliyor her derde deva. Oyle ayı gibi olup kasli gozukenlere bakma onlar fıs tek yumrukla bayililirlar onlar sana bir hamle yapana kadar saglam bir tane vur çeneye bir daha kalkamazlar. Buna bir yandan jimnastik deniyor bildigim kadariyla. Dovus sporlari savunma amacıyla yapilmali tabii ki profesyonel degilsen gerek yok bence sonucta kanun var hukuk var.

Russian twist, plank, mekik, sınav bir cok evde yapilan hareket var bunlari yaparsan fit bir vucudun olur. Carsiya gittigimde kizlar pas verio bana surekli kafede.😅 Isim gucum olaydi ilgilenirdim onlarla fakat suan tukenmislik sendromundayim. xD

Hocam iciyorsaniz ciddi manada biraktirabilirim ben 2-3 paket iciyorken biraktim 1 haftaligina ailesel faktorler nedeniyel yeniden baslamak zorunda kaldim. Antidepresan kullanmaktan iyidir gibi geliyor cunku Antidepresan kullanan bir arkadasim bazen konusurken sizofreni gibi cumlwler kuruyor ondan korkuyorum konusurken sacmaliyorlar antidepresan kullananlar. Gelecek kaygisi, stress faktorleri ortadan kalkmadan birakmayacagim. Ya sigara beni ya ben sigarayi yenecegim bakalim. xD
Benim bırakmak için yardıma ihtiyacım var. Anlatırsanız, sevinirim.