Kingston 2x32 GB Hynix A-die RAM'e 6000 MHz CL24 olması için timing ayarı önerisi

1 de işi gideceğim ayar tam oturtayım. 3-4 saat teste kalsın. Tam olarak paylaşın yapalım.

1 de işi gideceğim ayar tam oturtayım. 3-4 saat teste kalsın. Tam olarak paylaşın yapalım.

1-2-0 Nitro için 1.285 SoC ve 1.15 VDDP ile teste alırsın, stabilse 1.1 VDDP denersin. O da stabilse öyle kalır. En iyisi bu, ötesi olmaz.

1-2-0 Boot bile etmeyebilir ya da hiçbir koşulda stabil olmayabilir. 1-2-1 Nitro için 1.1 VDDP, 1.275 SoC stabilse öyle kalır sende. @ggbye

Hocam ayarları yaptım, Nitro doğru mu bakar mısınız? Diğer voltaj ayarlarınıda ekledim.

Bu şelilde boot ederse, 10 dakika teste alırım. Sonra 1.1 ile 3-4 saat teste sokarım.

Dosya Ekleri

• image.webp
    3 MB · Görüntüleme: 40
  • image.webp
    3,1 MB · Görüntüleme: 30

Dosya Ekleri

• x.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 34

Dosya Ekleri

• image.webp
    3 MB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Hocam 5dk geçti teste sorun yok. 1.1 yapıp ve bu ayarları geçiriyim mi?

Hadi bakalım ne olacak?

Boot etmedi hocam.

@ggbye DD olanları 1 bırak, sende Different DIMM yok. Bank grupları aynı DIMM üzerinde PCB'de. 8 yerine 6 dene bir de SD'yi. Eş zamanlı bakma, önce 1 yap, sonra 6 dene.

Anlamadım hocam. Sadece bunlarımı yapayım. Diğerlerini düşürmeyim mi?

Attığım görsel Boot ediyorsa 1 ve 6 olarak yapmanı istediklerimi uygula. Önce 1 olanları yapıp Boot ettiğinden emin ol, sonrasında 6 dene işaretli kısmı. 6 Boot etmeyebilir Gear kapalıyken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…