Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
R7 5800X3D al bak keyfine, sorunlu bu eğer ben 540Hz kulanmasaydım 1dk durmazdım.
Anakart, CPU ve RAM gerekecek AM5'den AM4'e geciş icin. Hali hazirda elimde bir suru parca kaldigindan ustune yenilerini alamiyorum. Ikinci elden biraz satmaya baslayayim ileride AM4'ü degerlendirecegim.

Parasini gectim bana bu tarz siteler guven vermiyor. Ben mesela donanim arizasi olmadigindan emin olabilmek icin defalarca parca degistirdim hicbir fark olmadi. Baktiginda urunler 1-5 aylik ve sadece test amacli kullanildilar. Forumda ilan olusturdugumda OCCT testinden, kutu icerigine kadar paylasacagim. Bu tarz ilanlar sahsen pek gormuyorum. Millet kâr derdinde, bozuk vermisim vermemisim umrunda degil. Dolayisiyla forumda tanidigin bildigin insanla alisveris yapmak bana daha mantikli geliyor.

Son düzenleme:
Anakart, CPU ve RAM gerekecek AM5'ten AM4'e geciş icin. Halihazırda elimde bir suru parca kaldigindan ustune yenilerini alamiyorum. Ikinci elden biraz satmaya baslayayim ileride AM4'ü degerlendirecegim.

Parasini gectim bana bu tarz siteler guven vermiyor. Ben mesela donanim arizasi olmadigindan emin olabilmek icin defalarca parca degistirdim hiçbir fark olmadi. Baktiginda urunler 1-5 aylik ve sadece test amacli kullanildilar. Forumda ilan olusturdugumda OCCT testinden, kutu icerigine kadar paylasacagim. Bu tarz ilanlar sahsen pek gormuyorum. Millet kâr derdinde, bozuk vermisim vermemisim umurunda degil. Dolayisiyla forumda tanidigin bildigin insanla alisveris yapmak bana daha mantikli geliyor.

DDR4 adam 18k istiyor.

Burada ilan aç, hızlı gider.

@LH44 yine firar, kalk CL24 deneyeceğiz.

DDR4 adam 18k istiyor.

Burada ilan aç, hızlı gider.

@LH44 yine firar, kalk CL24 deneyeceğiz.

@Ayhan Dönmez yeter bu test, ruhum daraldı.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,1 MB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
@ggbye, sendeki sorun hala aynı mı? Valo'da oynadıkça FPS düşüyordu özellikle %1 low çakılıyordu diye hatırlıyorum. Sırf o yüzden mi RAM timing ayarları deniyorsun?

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    2,1 MB · Görüntüleme: 40
Ben artık değerlere bakmıyorum. Mose hissi için timing giriyorum. @Ayhan Dönmez mouse bozuk dedi. Hangi ürün bozuk acaba onu merak ediyorum. 😀
Hissiyati goz ile algilamaya calisiyoruz acaba monitorde bi sikinti olabilir mi? Bozukluktan ziyada 540/600Hz zowie monitorlerin garip hissettirdigini soyluyolardi, gectigimiz haftalarda 600Hz ile deneme firsatim oldu 1 hafta sonucunda geri iade ettim mesela.

Hissiyati goz ile algilamaya calisiyoruz acaba monitorde bir sıkıntı olabilir mi? Bozukluktan ziyada 540/600Hz Zowie monitorlerin garip hissettirdigini soyluyolardi, gectigimiz haftalarda 600Hz ile deneme firsatim oldu 1 hafta sonucunda iade ettim mesela.

ASUS 540Hz kulanıyordum. BenQ 540Hz geçince daha iyi hissetirdi.

@Ayhan Dönmez SoC uncore OC mode: Enable, FCLK vdcı mode: Predictive ve data scramble: Disabled bu 3 ayarı, sistemime eklemek gerekli mi?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.