Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 29
Bende ondan 1-3-1 diye kalsınmı dedim. Gitti boot bekliyorum. 1-2-0'da ayarlar.

1.7 VDD ve Bias 0-1 tutamazsa tRCD 35-36 denersin 1.65 VDD'ye. Nitro kısmı yapılı dursun.

CL24 zaten 1.75 VDD istiyor sende. O mantıksız.

DR A-Die bile olsa fazla VDD ister, CL26 kit hariç.

1.7 vdd ve bias 0-1 tutamazsa tRCD 35-36 denersin 1.65 Vdd'ye. Nitro kısmı yapılı dursun.

CL24 zaten 1.75 vdd istiyor sende. O mantıksız.

Dr a-die bile olsa fazla vdd ister, CL26 kit hariç.

Tutmuyor 1.65-35 deniceğim.

1.7 vdd ve bias 0-1 tutamazsa tRCD 35-36 denersin 1.65 Vdd'ye. Nitro kısmı yapılı dursun.

CL24 zaten 1.75 vdd istiyor sende. O mantıksız.

Dr a-die bile olsa fazla vdd ister, CL26 kit hariç.

1.75 CL 24 uzun süre sorun yaratır mı?

Tutmuyor 1.65-35 deniceğim.

1.75 CL 24 uzun süre sorun yaratır mı?

Dual Rank için 1.7 üstü kullanma. Soğutamazsın, yazın sıkıntı olur.

A-Die 1.85-1.9-1.95 VDD'lere kadar Scale oluyor genelde, ama SR için geçerli bunlar. DR'yi soğutamazsın. 1.85-1.9 VDD civarında Random IC patlayabilir ya da kısa süre içerisinde degrade olabilir. Watercool harici 1.75-1.8 VDD üzeri uygun değil. H16A SR için 1.75 VDD üzeri kullanmamak lazım uzun süre. DR için 1.7 geçme.

Dual rank için 1.7 üstü kullanma. Soğutamazsın, yazın sıkıntı olur.

A-die 1.85-1.9-1.95 Vdd'lere kadar scale oluyor genelde ama sr için geçerli bunlar. Dr'yi soğutamazsın. 1.85-1.9 vdd civarında random ıc patlayabilir ya da kısa süre içerisinde degrade olabilir. Watercool harici 1.75-1.8 vdd üzeri uygun değil. H16a sr için 1.75 vdd üzeri kullanmamak lazım uzun süre. Dr için 1.7 geçme.

Bu geçer gibi, başka öneri var mı? BIOS ard yanındaki 34-34 onlar Auto'da, öyle mi kalsın? Gdm kapalı denemem mi gerek?

Bu geçer gibi, başka öneri var mı? BIOS ard yanındaki 34-34 onlar Auto'da, öyle mi kalsın? Gdm kapalı denemem mi gerek?

Gear açıkken 34-34 kalsın. Gear kapalı 35-35 ile çok yakın veriyor. Gear kapatma. Bu şekilde geçerse kullan, kıyaslarsın. PMU menüsündeki ARD 0 ayarı haricindekilere elleme, Auto kalacak. Anakarta güveneceksin o tarz ayarlarda. Onlar öte ayarlar, işin içinden çıkamazsın. Anlamsız olur. İşine yarayanları kullan, yaramayanları Auto bırak.

Gear açıkken 34-34 kalsın. Gear kapalı 35-35 ile çok yakın veriyor. Gear kapatma. Bu şekilde geçerse kullan, kıyaslarsın. PMU menüsündeki ARD 0 ayarı haricindekilere elleme, Auto kalacak. Anakarta güveneceksin o tarz ayarlarda. Onlar öte ayarlar, işin içinden çıkamazsın. Anlamsız olur. İşine yarayanları kullan, yaramayanları Auto bırak.
Sorun yok böyle, mouse bile değiştim.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 23
Sorun yok böyle, mouse bile değiştim.

Bunda da sıkıntı varsa senin mouse bozuk zaten, başka açıklaması yok bu durumun. Windows onarım komutlarını falan dene, PowerShell yönetici açıp bak ya da CMD yönetici açıp. İkisiyle de ayrı ayrı dene. Biriden biri işe yarar. İkisinde de yarıyor normalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.