Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gear açıkken 34-34 kalsın. Gear kapalı 35-35 ile çok yakın veriyor. Gear kapatma. Bu şekilde geçerse kullan, kıyaslarsın. Pmu menüsündeki ard 0 ayarı haricindekilere elleme, Auto kalacak. Anakarta güveneceksin o tarz ayarlarda. Onlar öte ayarlar, işin içinden çıkamazsın. Anlamsız olur. İşine yarayanları kullan, yaramayanları Auto bırak.

Şu an sadece ard 0, diğerleri Auto değişmem gereken var mı? Çok anlamadım.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,6 MB · Görüntüleme: 42
  • image.webp
    image.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 35

Ard 0 haricindekilere elleme o menüdeki. İleri düzey ayarlar, senlik bir kısım yok orada. Ard 0 kalacak sadece o menüde.

@ggbye HWiNFO'da bandwidth kısmı var, o kısmı da paylaş görsel olarak. Read 70-71k arası olması lazım şu anda.

tRCD 34-35 stabil tutamazsın 40-45 derece üstü. DR'de çok zor. Sadece CL26 2x32 DR kit yapabiliyor.

Hocam güç dengeli, görüntü kapanmış.

Reset de atabilir. 65K tREFI, 120 ns tRFC, 34-35 tCK tRCD var. Bunların hepsi sınır sende. 55-60 derece arasında her şey mümkün.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 33
  • image.webp
    image.webp
    3,4 MB · Görüntüleme: 40

O disk ile alakalı. Baştan aşağı at HWiNFO sensörlerini, bakayım. Kapatmışsındır o sekmeyi belki gereksiz diye. Tüm bölümleri aç bu penceredeki detayları.

70.3K Read, 33.2K Write. Tek CCD limitindesin 2200 FCLK için. Daha ötesi yok zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.