LGBT'ye karsi olmakla bunlarin gecirecegi kanunu desteklemek arasinda cok buyuk fark var, bunu bilmelisiniz. Unutmayin bunlar dun ak dedigine bugun kara diyen adamlar. Bir kac yil once "ben olsam terorist basini asardim" derken simdi "gelsin mecliste konussun" demeye baslayan adamlar. Cikardiklari kanun maddelerinin arasina oyle seyler koyuyorlar ki sen arkadas arasinda sacma sapan bir espri yapsan adam bilmem ne kanunundan seni sucluyor. Oysa on yil once aynisini kendileri soylemis cikiyor.

LGBT'ye karsi olmakla bunlarin gecirecegi kanunu desteklemek arasinda cok buyuk fark var, bunu bilmelisiniz. Unutmayin bunlar dun ak dedigine bugun kara diyen adamlar. Bir kac yil once "ben olsam terorist basini asardim" derken simdi "gelsin mecliste konussun" demeye baslayan adamlar. Cikardiklari kanun maddelerinin arasina oyle seyler koyuyorlar ki sen arkadas arasinda sacma sapan bir espri yapsan adam bilmem ne kanunundan seni sucluyor. Oysa on yil once aynisini kendileri soylemis cikiyor.
Örnekleri çok fazla var. Hükümet kendisiyle nedense çok çelişiyor. Neyse çok fazla konuya girmeyeceğim malum bundan bile dava yeriz.

Eurovision 2024'deki elemanı da sırf bu yüzden şampiyon yaptılar. Hırvatistan ve Ukrayna performansının yanında cacık olmasına rağmen. Neymiş efendim, kodu kırmış da binary dışına çıkmış. 1 yada 0 (erkek veya kadın) dışında bir şeyler bulmuş.

Kimse kusura bakmasın belki bu mesajım yüzünden ceza bile yerim ama eşcinseller benim gözümde sadece ama sadece hastalar. Üstüne de her yerde kendilerini göstermeye çalışıyorlar.

Bu dünyadan midem bulandı. Kendi aralarında ne yaparsalar yapsınlar ama her yerde görmek zorunda değiliz. Konunun ak parti veya islam ile de alakası yok.

(Bu satırdan sonra biraz mizah ekliyorum.)

Her yıl başka cinsiyet çıkarıyorlar. Yok trans, yok kararsız, yok erkek ruhlu kadın, yok saldırı helikopteri, yok email.

1740829729227.webp

Techolay sosyal'de de basligi acilmis.