LGBT'ye karsi olmakla bunlarin gecirecegi kanunu desteklemek arasinda cok buyuk fark var, bunu bilmelisiniz. Unutmayin bunlar dun ak dedigine bugun kara diyen adamlar. Bir kac yil once "ben olsam terorist basini asardim" derken simdi "gelsin mecliste konussun" demeye baslayan adamlar. Cikardiklari kanun maddelerinin arasina oyle seyler koyuyorlar ki sen arkadas arasinda sacma sapan bir espri yapsan adam bilmem ne kanunundan seni sucluyor. Oysa on yil once aynisini kendileri soylemis cikiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Maxtorices
Uzman
Örnekleri çok fazla var. Hükümet kendisiyle nedense çok çelişiyor. Neyse çok fazla konuya girmeyeceğim malum bundan bile dava yeriz.LGBT'ye karsi olmakla bunlarin gecirecegi kanunu desteklemek arasinda cok buyuk fark var, bunu bilmelisiniz. Unutmayin bunlar dun ak dedigine bugun kara diyen adamlar. Bir kac yil once "ben olsam terorist basini asardim" derken simdi "gelsin mecliste konussun" demeye baslayan adamlar. Cikardiklari kanun maddelerinin arasina oyle seyler koyuyorlar ki sen arkadas arasinda sacma sapan bir espri yapsan adam bilmem ne kanunundan seni sucluyor. Oysa on yil once aynisini kendileri soylemis cikiyor.
- Makaleler
- 1
Türkiye'de de boyle bir kanun tasarisi var ve ben son derece karsiyim. Oyle ucu acik maddeler var ki kupe takan erkekten pantolon giyen kadina kadar kimi isterlerse yargilayabilecekler.
Bunun kaynağı var mı? İlk defa duydum.
Astronotarda
Üstün
Bu yasak bence aşırı iyi olmuş. Yaşayacaklarını içlerinde yaşasınlar, tüm dünyaya yürüyüşle duyurmasınlar bir zahmet.
Eksi'de "lgbt karşıtlığının kanun teklifinde yer alması" basligina bakin.
Maxtorices
Uzman
Bu yasak bence aşırı iyi olmuş. Yaşayacaklarını içlerinde yaşasınlar, tüm dünyaya yürüyüşle duyurmasınlar bir zahmet.
Ben de sana hayranım Elizabeth.
- Makaleler
- 1
Eksi'de "lgbt karşıtlığının kanun teklifinde yer alması" basligina bakin.
Baktım ve kaynakları yetersiz.
- Makaleler
- 14
Eurovision 2024'deki elemanı da sırf bu yüzden şampiyon yaptılar. Hırvatistan ve Ukrayna performansının yanında cacık olmasına rağmen. Neymiş efendim, kodu kırmış da binary dışına çıkmış. 1 yada 0 (erkek veya kadın) dışında bir şeyler bulmuş.
Kimse kusura bakmasın belki bu mesajım yüzünden ceza bile yerim ama eşcinseller benim gözümde sadece ama sadece hastalar. Üstüne de her yerde kendilerini göstermeye çalışıyorlar.
Bu dünyadan midem bulandı. Kendi aralarında ne yaparsalar yapsınlar ama her yerde görmek zorunda değiliz. Konunun ak parti veya islam ile de alakası yok.
(Bu satırdan sonra biraz mizah ekliyorum.)
Her yıl başka cinsiyet çıkarıyorlar. Yok trans, yok kararsız, yok erkek ruhlu kadın, yok saldırı helikopteri, yok email.
Kimse kusura bakmasın belki bu mesajım yüzünden ceza bile yerim ama eşcinseller benim gözümde sadece ama sadece hastalar. Üstüne de her yerde kendilerini göstermeye çalışıyorlar.
Bu dünyadan midem bulandı. Kendi aralarında ne yaparsalar yapsınlar ama her yerde görmek zorunda değiliz. Konunun ak parti veya islam ile de alakası yok.
(Bu satırdan sonra biraz mizah ekliyorum.)
Her yıl başka cinsiyet çıkarıyorlar. Yok trans, yok kararsız, yok erkek ruhlu kadın, yok saldırı helikopteri, yok email.
Maxtorices
Uzman
Ekşi sözlüğe şahsen fazla güvenmem. Bazı adamları sağlam bazıları değil
Techolay sosyal'de de basligi acilmis.
Medeni Kanun ve Ceza Kanunu'nda yeni değişikliklerin söz konusu olduğu taslak ortaya çıktı.
- Cinsiyet değiştirme yaşı 18'den 21'e yükseltilecek.
- Cinsiyet değişikliği için üreme yeteneğinden sürekli olarak yoksun olduğunu belgelemek zorunlu hale gelecek.
- Cinsiyet değişikliği için yalnızca Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği tam teşekküllü eğitim ve araştırma hastaneleri onay raporu verebilecek. Aksi halde rapor mahkeme tarafından geçersiz sayılacak.
- İzinsiz ameliyat konusunda hem operasyon yapan hem de yaptıran hapis ve para cezasına çarptırılacak.
- Biyolojik cinsiyet ifadesi...
- Nefs İlmi
- lgbt yasa
- Forum: Dünya ve Türkiye Gündemi
Yeni konular
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-
-