@Picky, Muhtemelen sorunlu seriden ürün gemiş size. PSU'daki fanın bulunduğu kısmın fotoğrafını atabilir misiniz? Bunun dışında zaten fan eğrisinin agresif olduğunu söylüyoruz. Isınınca fan açacak tabii ki.

Deepcoola bakıp size haber vereceğim hocam. @Yusuf7878 hocam başka hangi PSU önerirsiniz bu enermaxa güvenenedim.

@Picky, Muhtemelen sorunlu seriden ürün gemiş size. PSU'daki fanın bulunduğu kısmın fotoğrafını atabilir misiniz? Bunun dışında zaten fan eğrisinin agresif olduğunu söylüyoruz. Isınınca fan açacak tabii ki.
Ürünü geri gönderdim hocam GamingGen.TR' ye. Sık fan açmasının sebebi fazla güç tüketimi mi ?

Ama cevap vermeleri ne kadar sürecek? Almadan önce check yapmanın bir yolu var mı? Belli bir koddan anlaşılıyor mu belki o koddan bir ürün göndermelerini rica edebilirim. Ve bu sürecin kısa sürmesi lazım. Hatalı ürün gelirse yenisi gelene kadar diğer parçaların iade süreci dolar ki ben bitmeden almak istiyorum.

Hayır, almadan kontrol edemezsin. Ancak satıcıya elindeki ürünlerin fotoğrafını yollamalarını isteyebilirsin. Ki birisi şöyle bir yorum yapmıştı:

1757153343711.webp

Pek de takmıyorlar gibi.

@Picky, bir nevi öyle. Ne kadar çok ısınırsa o kadar fan açar. Sistem boşta olsa bile güç tüketiyor.

1757153458527.webp

Eğrisi bu şekilde.

Hayır, almadan kontrol edemezsin. Ancak satıcıya elindeki ürünlerin fotoğrafını yollamalarını isteyebilirsin. Ki birisi şöyle bir yorum yapmıştı:

Eki Görüntüle 182507

Pek de takmıyorlar gibi.

@Picky, bir nevi öyle. Ne kadar çok ısınırsa o kadar fan açar. Sistem boşta olsa bile güç tüketiyor.

Eki Görüntüle 182511

Eğrisi bu şekilde.

Ben risk almayı pek sevmiyorum bu konularda. Güven için biraz daha vermeye razıyım. A850GL daha iyi değil mi?