Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte bu yüzden seviyorum Recep Baltaş'ı. İslam kültürü altında büyümüş, o kültürün saçmalıklarını görenler anlar ancak bizi. Her dediğine katılıyorum. Öyle bir dindir ki bu islam, en ufak sorgulamaya başladığınızda kendi kitaplarına güvenmedikleri için bütün öfkelerini size kusarlar.

Böyle tartışmalı konuları çok fazla gündemde tutuyoruz.

Daha fazla türememeleri için bu tarz konuları tutmak lazım aslında ama bunlar akıllanmadığı için ne anlatırsan anlat kendi penceresinden bakıyorlar. Filistine bakmaktan kendi ülkesindeki açlıktan ölen insanları göremez oluyorlar. Oturup ağlayana kadar üstlerine gitmek lazım yoksa nesilden nesile türüyorlar 3-5 zaman sonra tekrar saldırıyorlar.

1732280263503.webp

Bugün katılıp ilk konusunun bu olması onun bir boomer olduğunu gösteriyor.

Ben bu konuda Recep'in fikirlerine kısmen katılıp kısmen katılmasam da tepkilere olan yaklaşımını ve eylemini doğru buluyorum.

Ayrıca yasal süreç devam ediyor...
Hakkında şikâyetçi olduklarını bilmiyordum. Bunu söylediğine göre demek ki şikâyetçi olmuşlar.

Merakımdan soruyorum. Hala soruşturma aşamasında mı, yoksa kovuşturma aşamasında mı? Kovuşturma aşamasından kasıt, savcının iddianame düzenleyip bir ceza davasının açılması oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.