Olur ama onu sökebiliyorsan oraya da aynı şekilde takabilirsin. Elle sökülüyor mu dönderilerek ?

Yan keski pense tarzı bir şeyle ben onu söküp takardım eski anakartlarda ama dikkatli ol. Elle çıkıyorsa elle yap bu işlemi. Anakart üzerindeki veri yollarını zedeleme, metal cisim anakarta temas etmesin.
Tornovida ile sökeceğim.

Olur ama onu sökebiliyorsan oraya da aynı şekilde takabilirsin. Elle sökülüyor mu dönderilerek ?

Yan keski pense tarzı bir şeyle ben onu söküp takardım eski anakartlarda ama dikkatli ol. Elle çıkıyorsa elle yap bu işlemi. Anakart üzerindeki veri yollarını zedeleme, metal cisim anakarta temas etmesin.
Tornovida ile sökmeyeyim mi yani? Tam anlamadım.

M2 yükseltme vidası icin yanlarından tutup döndererek sökülüyor diye biliyorum, tornavida olmayabilir tam olarak. Zedelemeden yine de deneyebilirsiniz. Anakart teması olmasın sadece sivri metal objelerle, tehlikeyi o yaratır.

Yan keski gibi aletlerle sökülüp takılıyor diye biliyorum, tornavida için uygun değil. En iyisi anakart kutusundan yenisini alıp oraya monte edin, kafanız rahat olsun, onu sökmeyin. Elle çevirerek halletme şansınız var çünkü, ama şu anda elle döndererek sökemezsin onu büyük ihtimal.

M2 yükseltme vidası icin yanlarından tutup döndererek sökülüyor diye biliyorum, tornavida olmayabilir tam olarak. Zedelemeden yine de deneyebilirsiniz. Anakart teması olmasın sadece sivri metal objelerle, tehlikeyi o yaratır.

Yan keski gibi aletlerle sökülüp takılıyor diye biliyorum, tornavida için uygun değil. En iyisi anakart kutusundan yenisini alıp oraya monte edin, kafanız rahat olsun, onu sökmeyin. Elle çevirerek halletme şansınız var çünkü, ama şu anda elle döndererek sökemezsin onu büyük ihtimal.
Tamamdır hocam başarılı.Şimdi ekran kartının altında kalacak.

Yalnız ekran kartıyla temas ediyor bilginiz olsun.Bir sorun yaratır mı acaba?

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,1 MB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    image.webp
    2,7 MB · Görüntüleme: 45
Umarım sorunun çözülür, çözülmez ise GPU 8 Pin güç bağlantısını onu söküp yandaki 8 Pini dene, yine olmazsa RAM video serisini izleyip 2x16 aldığında PSU'da vesaire donanımsal bir sorun yoksa, sıkıntın çözülmesi gerekli.

Yalnız ekran kartıyla temas ediyor bilginiz olsun.Bir sorun yaratır mı acaba?
Ekran kartını yukarı doğru ittirmiyorsa, yuvasına oturmasını engellemiyorsa problem yaratmaz.

@UGURPRODUCTION Windows ortamındayken RAM'ler Hynix mi, Micron mu HWiNFO'dan tam mod açıp RAM kısmına gelip SS atarsanız bir bakalım ona.

Umarım sorunun çözülür, çözülmez ise GPU 8 Pin güç bağlantısını onu söküp yandaki 8 PIN'i dene, yine olmazsa RAM video serisini izleyip 2x16 aldığında PSU'da vesaire donanımsal bir sorun yoksa, sıkıntın çözülmesi gerekli.

Ekran kartını yukarı doğru ittirmiyorsa, yuvasına oturmasını engellemiyorsa problem yaratmaz.

Tamamdır PC açıldı. Bir de yapamaz diyordu reis :) Neyse konumuza gelelim. Sana tekrar GPU Z attım inceler misin?

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 55

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    134 KB · Görüntüleme: 60
Yok, buradayım. Ortadaki gözüken pencereyi kapatır mısın, sadece arkadaki büyük pencere açık kalsın. Görmek istediğim kısmı engellemiş.

Biraz oyunda denedimde takılmadı gibi. Ama takılacak hissi var yarın daha net 1-2 saat vakit geçiririm o zaman anlaşılır. Arkadaşın yanında PSU deneyeceğiz. Olmadı RAM mevzsununuda bakacağız.

Dosya Ekleri

• de.webp
    de.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 62
Biraz oyunda denedimde takılmadı gibi. Ama takılacak hissi var yarın daha net 1-2 saat vakit geçiririm o zaman anlaşılır. Arkadaşın yanında PSU deneyeceğiz. Olmadı RAM mevzsununuda bakacağız.
Hayır, yine yanlış kısım. RAM kısmını genişletin ve RAM'lerden birine tıklayın. Artık RAM çipini görmek istiyorum :D

İlk resimdeki gibi genişletin RAM kısmını soldaki ve bir tane slota tıklayın.