Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Samsung A24'ü One UI 6.1 güncelledim. Gerçekten berbat. İlk güncellemeden sonra çöp oldu. 60Hz 30Hz gibi çok dalgalanıyor. Samsung'un kendi yazılımını yüklersem garanti gider mi? Cihaz yurt dışı değil, IMEI gideceğini düşünmüyorum. Tekrar söylüyorum Root atilmayacak veya Custom ROM kurulmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung A24'ü One UI 6.1 güncelledim. Gerçekten berbat. İlk güncellemeden sonra çöp oldu. 60Hz 30Hz gibi çok dalgalanıyor. Samsung'un kendi yazılımını yüklersem garanti gider mi? Cihaz yurt dışı değil IMEI gideceğini düşünmüyorum. Tekrar söylüyorum root atilmayacak veya Custom ROM.

Düşüremezsiniz artik. Surum düşürmede garantiniz bozulmaz.

Samsung A24'ü One UI 6.1 güncelledim. Gerçekten berbat. İlk güncellemeden sonra çöp oldu. 60Hz 30Hz gibi çok dalgalanıyor. Samsung'un kendi yazılımını yüklersem garanti gider mi? Cihaz yurt dışı değil, IMEI gideceğini düşünmüyorum. Tekrar söylüyorum Root atilmayacak veya Custom ROM kurulmayacak.

Samsung'da downgrade yeni telefonlarda olmuyor. Binary sürümünüz değişiyor.

Giriş segment ucuz cihazlarda böyle olması normal, her büyük Android güncellemesi sonrasında önemli verileri yedekleyip cihazı sıfırlayın.

Bu bütçelerde sıfır cihaz alınmamalı bence, eski bir amiral gemisi olsaydı canavar gibi her oyunu oynardınız.

GSI ROM kurma mantığında kurabilirsiniz ben yapmıştım.