Fickle Willow
Başarılı
1000/1000 hız, 1000/50 olan altyapıdan mı geliyor, yoksa yeni bir altyapı mı çekiliyor?
Son düzenleme:
1000/1000 pakete özel veriliyor1000/50 olan altyapıdan mı geliyor, yoksa yeni bir altyapı mı çekiliyor?
benim hatam 1000/1000 için demiştim, mevcut altyapıdan mı veriliyor bu hız yoksa yeni altyapı mı geliyor?
Mevcut altyapı ile veriliyor sadece kampanya değiştiriliyorbenim hatam 1000/1000 için demiştim, mevcut altyapıdan mı veriliyor bu hız yoksa yeni altyapı mı geliyor?
Arayıp sorduğumuzda, verilmediğini ve sadece tanıtım olduğunu söylediler. Nasıl alabildiniz?Mevcut altyapı ile veriliyor sadece kampanya değiştiriliyor
2 Tanıdığımız bağlattı hocam yanlış bilgi verilmiş.Arayıp sorduğumuzda, verilmediğini ve sadece tanıtım olduğunu söylediler. Nasıl alabildiniz?
Peki paketi nereden satın aldınız? Türkcell uygulamasında göremedim.2 Tanıdığımız bağlattı hocam yanlış bilgi verilmiş.
Hatta Cgnat havuzundan çıkarıldılar ve yeni modem bağlandı 10g destekli ve sfp portu var.
Mh yi arayın.Peki paketi nereden satın aldınız? Türkcell uygulamasında göremedim.
Zaten müşteri hizmetlerini aradığımda verdiği cevabı üste yazmıştım. "verilmediğini ve sadece tanıtım olduğunu söylediler."
Zaten müşteri hizmetlerini aradığımda verdiği cevabı üste yazmıştım. "verilmediğini ve sadece tanıtım olduğunu söylediler."