Kyoya

Yetkin
Yer
Türkiye
Arkadaşlar selam. Turuncu firma sağ olsun. 2 kere kırık veya ezilmiş şekilde geldi ürünler elime hep. Temu sağ olsun göndermeme gerek kalmadan iade yaptılar.
İlk ürün, büyük bir ayraçtı. Ezmişler resmen, karakterin yüzü bastırılmış gibi duruyor.
IMG_20250220_141815_618.webp

İkinci ise geçen elime ulaşan küçücük bir figür, patpata sarılmıştı ama kırmayı başarmışlar yine de. Vay be. PVC figürü yapıştırıcı ne kadar iyi tutabilir ki? Ekstra masraf çıktı bana. Yapıştırıcı aldım amazon'dan. Bakalım ne kadar iyi tutacak.
Screenshot_20250302-141911_1.webp

Temu sipariş geçmişim şu şekil oldu sayelerinde:

Para iadesi yapıldı
Para iadesi yapıldı
Para iadesi yapıldı

Hep aynı kargoyu seçiyorlar inadına.

Düzenleme: İlgili görselleri ekledim.

Son düzenleme:
Benim ürünlerimin başına gelmedi böyle bir şey. Büyük ihtimalle MNG'yi kastediyorsunuz, şubeden şubeye değişir, benim ürünlerimi hep MNG getirdi.

Daha bugün geldi:
1741043829560.webp

Sağdakini ayrı yollamışlar, platforma kendim yapıştırdım. Ufak tefek kusurlar var, kargoyla alakalı değil üreticiyle alakalı. Ucuz bir şeyde değil, ikisi vergiler dahil 1550₺ civarı geldi. İade etmek istesem direkt ürün bende kalıyor, fakat ufak tefek şeylere kafayı takarsanız internetten yaptığınız alışverişin keyfini alamazsınız. Bu yüzden kafaya takmayın.

Başlığa yazmışsınız ama, ayrıca bu Temu'nun değil kargo firmasının hatası. Ve bu yüzden size dava açamazlar.
Yani ne diyecek ki? Ben bunun kargosunu ezik getirdim bu da Techolay'da konu açmış :D
Başlığa platform adını yazmıştım, kargo firması adını değil hocam. Temu'nun Türkçe arayıp bu konuya ulaşacağını zannetmiyorum zaten de. Ne olur ne olmaz diye.

Daha bugün geldi:
Eki Görüntüle 129743
Sağdakini ayrı yollamışlar, platforma kendim yapıştırdım. Ufak tefek kusurlar var, kargoyla alakalı değil üreticiyle alakalı. Ucuz bir şeyde değil, ikisi vergiler dahil 1550₺ civarı geldi. İade etmek istesem direkt ürün bende kalıyor, fakat ufak tefek şeylere kafayı takarsanız internetten yaptığınız alışverişin keyfini alamazsınız. Bu yüzden kafaya takmayın.
Fazla beklenti içinde oluyorum sanırım bu ülkede. Bende az önce amazon'dan aldığım yapıştırıcıyla yapıştırdım bakalım ne kadar iyi tutacak. Yine de düzgün bir figürün gelmesini istediğim ve kafaya taktığım (maalesef) için, başka bir satıcıdan aynı figürü almayı düşünüyorum.
Aynı hatayı yapıp farklı sonuç beklemekte hatadır ama ne yapalım. Şansımı denemek istiyorum sadece. 2 yeni siparişimi de aynı kargoya vermişler, birisinin takip bilgileri bile güncellenmemiş. Ben nasıl kafaya takmayayım bunu?