YusufEymen

Becerikli
Selamlar, 9070XT ve 7800x3D sistem kurdum yaklaşık 5-6 ay önce. Bildiğimiz alışkan olduğumuz stabil işletim sistemi diye Windows 10 yükledim. 1 ay geçmeden desteği kesildi Windows 10'un :D. Windows 11 geçmeyi planlıyordum ama Windows 11'de duyduğum sorunlardan dolayı (özellikle bu aralar) bundan vazgeçtim. Özellikle ekran kartı sürücülerinde kafasına göre değişiklik yapma mevzusu falan endişelendirici. Seneye sınav yılım zaten bilgisayar kullanamayacağım. Windows 12 o zamana kadar stabil hale de gelmiş olur diye düşünüyorum. Henüz oyun almadım Valorant ve Fortnite takılıyorum. Grafik ve hikaye olarak güzel oyunları HDR'ın mükemmel olacağı Windows 12'ye saklıyorum (Bunu yapmamın nedeni OLED monitörümden daha çok yararlanmak istemem.) Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok daha basit bilgisayar kullanıyorum 4-5 ay önce W11 geçtim hâlâ sorun yaşamadım umarım da yaşamam. Geçmenizi tavsiye ederim.

Windows 11 için çok fazla ön yargı var çoğu kişide. Birkaç debloat işlemi yapıldığında çiçek gibi oluyor. İster customos kullan ister orijinal Windows üzerinde debloat işlemleri uygula burası sana kalmış. Forumda birçok rehberi de mevcut. Windows 11 için başka özel bir sebebiniz yoksa Windows 11 daha iyi seçenek.

Windows 12 cikana kadar ohooooo daha cok beklersiniz.
Gecin Windows 11 iste, gecince bogaziniza bicak dayamayacaklar.

12 çıksa bile 1.5 yıldan önce geçilmez.Sıkıntı yoksa kal varsa 11 Home kur geç. Bende 10 severim ama ses sürücüleri canından bezdiriyor insanı cihaz yeniyse 11 istiyor genelde

11 de hiçbir sorun yok. Ben 1 yıldır sorun falan yaşamadım.

Ayrıca 12 gelsin en az 1 yıl sorunlar bitmez. Zaten Kim bilir yapay zeka zımbırtıları ile dolduracaklar her yerini. O zaman da 11'i mum ile arayacak millet. Ayrıca yine desteklenen işlemci şartı veya başka şeyler çıkaracaklar mı oda meçhul.