d.24
Uzman
Başka kız mı yok dünyada?Hocam dalga geçenler kızlar işte sıkıntı orada. Sevdiğim kıza da rezil ediyorlar. Erkekler dalga geçse bu kadar önemsemezdim.
Başka kız mı yok dünyada?Hocam dalga geçenler kızlar işte sıkıntı orada. Sevdiğim kıza da rezil ediyorlar. Erkekler dalga geçse bu kadar önemsemezdim.
Hocam yaşadığım yerdeki tek güzel kız olabilir. Söyledim daha önce dinlemediler.Başka kız mı yok dünyada?Şaka bir tarafa gidin yüzlerine söyleyin, rahatsız oluyorum vb.
Hocam yaşadığım yerdeki tek güzel kız olabilir. Söyledim daha önce dinlemediler.
Hocam dalga geçmek istemiyorum ama galiba ergenlik döneminindesiniz. Böyle düşünmeniz normal, siz dersinize ve sağlığınıza bakın.Hocam yaşadığım yerdeki tek güzel kız olabilir. Söyledim daha önce dinlemediler.
Hocam dalga geçmek istemiyorum ama galiba ergenlik döneminindesiniz. Böyle düşünmeniz normal, siz dersinize ve sağlığınıza bakın.
Ergen dersek küsüyorlar bunlar.Ergen olduğunu söylemek dalga geçmek değildir hocam çekinmeyin böyle şeylerden lütfen.
Ergen denince hakaret yemiş gibi davranıyor bazıları.
Hızlı zamanlardı, güzeldi.
Ben ne olduğunu anlamadım ama neyse.