Elma ısıran

Üstün
Yer
Cupertino
Merhaba,

Önerim şudur;

Belli bir süre ceza almazsak eğer (örneğin 3 ay gibi bir süre), tarihi en eski cezadan itibaren her ay bir ceza puanı silinmeli. Böylece hem kullanıcıyı kusurlu hareket yapmadığı için ödüllendirmiş oluruz hem de ceza puanlarının aşırı birikmesinden kaynaklanan ceza sürelerinin uzamasının önüne geçmiş oluruz diye düşünüyorum.
(Zaman aşımı süresi moderasyonun kararı doğrultusunda en makul şekilde şekillenebilir.)

Önerimi değerlendirmenize sunuyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 67 Eksi
4 yıl önce aldığın uyarının hâlâ etkisinde olmak ne kadar mantıklı mesela?
Cezası biten uyarının niye etkisinde kalıyorsunuz ki? Moderatör olmak gibi bir isteğiniz varsa baştan uslu durmanız gerekiyor. Uyarı silmek kuralları gevşetmek ve insanlara daha rahat davranmaları için izin vermekten başka bir şey değil. 30 uyarım var ve silinmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Cezası biten uyarının niye etkisinde kalıyorsunuz ki? Moderatör olmak gibi bir isteğiniz varsa baştan uslu durmanız gerekiyor. Uyarı silmek kuralları gevşetmek ve insanlara daha rahat davranmaları için izin vermekten başka bir şey değil. 30 uyarım var ve silinmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Sen olayı anlamamışsın dostum.

Aynı uyarindan 30 tane olduktan sonra o uyarida hep 1 ay uyari aliyorsun ya hani :D 30. uyarın diyelim 4 yıl önce, sen hâlâ 1 ay uyari almaya devam ediyorsun bu sistemde.

Sen olayı anlamamışsın dostum.

Aynı uyarindan 30 tane olduktan sonra o uyarida hep 1 ay uyari aliyorsun ya hani :D 30. uyarın diyelim 4 yıl önce, sen hâlâ 1 ay uyari almaya devam ediyorsun bu sistemde.
Anladım. Kuralları hiç okumamıştım, bilmiyordum. Mantıklı o zaman.😅

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bu öneri gerçekleşmese bile moderatör de inisiyatif alabiliyor diye biliyorum. Örneğin gereksiz mesajdan 1 ay ban yemesi gereken bir üye varsa ve uzun süre bu uyarıyı almamışsa tablonun en alt sınırından cezayı verebiliyor olması lazım ya da uyarıyı verip doğrudan zaman aşımına uğratabiliyor.

Bu önerime bir yönetici yorumu ne zaman gelecek çok merak ediyorum. Moderatör arkadaşlar gözden kaçmasının mümkün olmadığını söylese de burada kaybolup giden pek çok öneri gördüm ve bu konuda endişeliyim. Üstelik de hatırı sayılır derecede pozitif değerlendirme aldı bu konu.

• Beğenmedim
İfadeler: 143
@Elma ısıran, siz önerinizi sunmuşsunuz. Uygulayıp uygulamamak da yönetime kalmış, kafaya takmaya değecek mesele olduğunu düşünmüyorum.

@Elma ısıran, siz önerinizi sunmuşsunuz. Uygulayıp uygulamamak da yönetime kalmış, kafaya takmaya değecek mesele olduğunu düşünmüyorum.
Önerimin güçlü şekilde arkasındayım, mantıklı olduğunu düşünüyorum ve pek çok kullanıcı da bana katılıyor gözüküyor. Dolayısıyla -tekrar ediyorum- dikkati hakettiğini düşünüyorum.