@Kedicik link bence hiçbir şekilde verilmemeli. Kıstas 1000 TL üstü ise bu kategorideki oyunların indirme şekilleri tarif edilebilir ya da indirirken yaşanan sorunlara yardım edilebilir. @Recep Baltaş bey konuya bir netlik kazandırısa müteşekkir kalırız.

Evet buna katılıyorum.
Assetto Corsa steam_api64.dll eksik hatası bu konuda sanırım link verildiği için kapatılmış. Burada arkadaş crack indirmiş ve yardım istiyor. Link atmadan bence yardım etmemiz lazım.

@80 Herkesin 100 TL'lik kahve içtiğini düşünmüyorum şahsen. Genel manada haklısınız ama bu, alım gücümüzün bu oyunlar karşısında zayıf kaldığı gerçeğini değiştirmiyor.
AVM’ye gittiğinizde fiyatlar bu şekilde oluyor. Bir haftalığına tatile geldim ve 100 TL altı hiçbir fiyat etiketi göremedim desem yeridir. Turistik yerlerde 200-300 TL bile mümkün. Yurt dışında hamburger menüsüne yaklaşık 10 euro verirken çoğu oyuna da benzer bir ödeme yapıyorsunuz. Tabii ki Türkiye’de farklı olarak gelir seviyesi düşük. Özellikle öğrenciler de hamburger ve oyun arasında tercih yapmaya zorlanmış oluyorlar.

@80 Son cümleniz bütün meseleyi açıklıyor aslında. Konu başlığından uzaklaşıyor gibi o yüzden yeterli olduğunu düşünüyorum.

• Beğendim
İfadeler: 80
Adamlar maalesef bıkmış artık bu zam ülkesinin her gün artan fiyatlarına göre sürekli sürekli yeni yerel fiyatlandırmalar yapmaya.

@80 Son cümleniz bütün meseleyi açıklıyor aslında. Konu başlığından uzaklaşıyor gibi o yüzden yeterli olduğunu düşünüyorum.
Korsana tam destek verilirse burası saçma sapan dosyalarla ve virüslerle doluşacaktır. 1000 TL sınırı bence gayet uygun. Şimdi en azından önüne gelen bir yere yönlendiremiyor.