Detaylar
Kim cevapladı?2426
Üstün
- Makaleler
- 1
@Recep Baltaş hocam düşünüp karar vermeli. En azından fiyat sınırını düşürmeli.
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
Kaybetsin hocam? Neden korsan kullanımını kolaylaştırmak için bir ortam sağlayalım benim de karşı olduğum durum bu. Araştırma kültürü geliştirir en azındanSence korsan oyun indiren adam, yaşadığı sorunu çözemedi diye oyunu mu satın alacak? Başka yerden indirir, yabancı kaynaklarda surf yapar. Sadece zaman kaybetmiş olur.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Most Wanted gibi artık satılmayan oyunlara belki olabilir ama onun dışında gerek yok. Çünkü oluşacak zarardan bizlerin sorumlu tutulma ihtimali var, o yüzden riske gerek yok.
- Makaleler
- 10
Oyunun orijinal olduğunu söylerek konuyu açıyorsunuz zaten yardımcı oluyorlar
. Onaylanmış yıllardır kullandığım taktik.
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Oyunun orijinal olduğunu söylerek konuyu açıyorsunuz zaten yardımcı oluyorlar. Onaylanmış yıllardır kullandığım taktik.
Bir usta her zaman sırrını söylemez ağzından kaçtı galiba
- Makaleler
- 10
Bir usta her zaman sırrını söylemez ağzından kaçtı galiba![]()
Aynen öyle dur sileyim.
Crack destek verilirse burası virüs yuvası olur. Oradan buradan bir sürü dosya atarlar.
1
1549
Ziyaretçi
Yıllardır Steam kullanıcısıyım aslında bir çok platform kullandım bir çok TL bazında oyun satın aldım bir nevi değerli oyunlar aldım. Steam dolar kuruna geçtiğinde aşırı pahalandı. Fakat almış olduğum oyunlar kaliteli oyunlar ve hiçte pişman değilim aldığıma. Fakat son zamanlar da oyun fiyatları yükselince haliyle insanlar korsana yönelmeye başladı bende dahii.
Şunu da not olarak ekleyeyim. Gün gelecek korsan devri biticek bütün korsan platformları kapanacak ve herkesi zorla herhangi bir uygulamaya para vermeye zorlayacak.
Şimdilik bende korsan indiriyorum ama hiç bir problem yaşamadım bu indirdiğiniz torrent sitesine göre değişir tabii isim vermek istemiyorum ban yerim diye.
Ayrıca Teknoloji forumunda Crack uygulamalarına destek verilmesi konusunda pek taraftar değilim eğer böyle bişey olursa forum açısından kötü olabilir.
Şu yoruma cevap vermek istedim öyle bir şey söz konusu zaten değil biliyorsunuz konulara moderatörler onay veriyor. Bir moderatör tespit ettiği taktirde zaten ona hiç bir şekilde onay verilmez. Forumda onay sisteminin olmadığını varsayın o zaman herkes istediği konuyu ozaman açar ve moderatörlerin gözünden bile kaçabilir. Yorum olarak atarlarsa zaten Raporlama sistemi var zaten biri öyle bişey yaptığında raporlarsınız hemen silinir.
Şunu da not olarak ekleyeyim. Gün gelecek korsan devri biticek bütün korsan platformları kapanacak ve herkesi zorla herhangi bir uygulamaya para vermeye zorlayacak.
Şimdilik bende korsan indiriyorum ama hiç bir problem yaşamadım bu indirdiğiniz torrent sitesine göre değişir tabii isim vermek istemiyorum ban yerim diye.
Ayrıca Teknoloji forumunda Crack uygulamalarına destek verilmesi konusunda pek taraftar değilim eğer böyle bişey olursa forum açısından kötü olabilir.
Crack destek verilirse burası virüs yuvası olur. Oradan buradan bir sürü dosya atarlar.
Şu yoruma cevap vermek istedim öyle bir şey söz konusu zaten değil biliyorsunuz konulara moderatörler onay veriyor. Bir moderatör tespit ettiği taktirde zaten ona hiç bir şekilde onay verilmez. Forumda onay sisteminin olmadığını varsayın o zaman herkes istediği konuyu ozaman açar ve moderatörlerin gözünden bile kaçabilir. Yorum olarak atarlarsa zaten Raporlama sistemi var zaten biri öyle bişey yaptığında raporlarsınız hemen silinir.