Ama bu işlerle de kimse uğraşmaz, karşılığı sıfır çünkü. Boş beleş konularda çözüm alıyor insanlar bu forumda. Ben o yolu seçmedim. Benim amacım farklı. Piyasada sadece Nebi var şu anda ve düzeltmesini istediğim birtakım şeyleri düzeltmedi, üstüne beni engelledi. Kendi kaybetti. Techolay'a gelince, çözüm isterse 0 olsun. Amacım o değil dediğim gibi. Karşılık beklemiyorum. Verilen çözümleri de geri alıyorlar zaten bazıları. Hepsi değil tabii ki. 1 kişi yok sonuçta.
Sendeki sıkıntıya anlam veremedim. RTP yerine TestMem5 1usmus ile teste almanı isteyeceğim. RTP biraz geç hata verdirebilir.
PBO ayarları Auto değil mi bu arada? PBO -20, -30 falan ise bu sıkıntıyı yapabilir RAM ayarları ile beraber.
@xsharke Bu programla bir teste al. İlk açışta AWE hatası verir, PC yeniden başlatırsan düzelecek. Ayarlar kısmından 1usmus profili seçip başlat. Böyle bir bakalım. Bu testi geçerse stabil olmama şansı yok, kasma olayı başkadır.
En azından hata alırsan, elde veri olur. Ona göre ilerlemek lazım. Zen güncel halini ilet bir de.