Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz, insanların ne olduklarını ağızlarında aradığımız ve onları, ağızlarından çıkana bakarak değerlendirdiğimiz müddetçe; bir arpa boyu yol alamayacağız. Fikirde neyin yüceldiği ya da tercih edildiği çok da etkili değil, mühim olan eylemde nerelere doğru gidiyoruz ve ne çoğalmakta?

Her fikrin savunucusu (sanki fikirler savunulmaya ihtiyaç duyuyormuş gibi) için o andaki konumu korunmalıdır da etkiler, tesirler vs. ne alemdedir?

Değerin ne olduğunu bildikten sonra, isterse ota ya da taşa tapsın veya fikrinin temeli yalnızca kendisi olsun; bana ne. Onun inancının hükmü bende değildir ve beni ilgilendirmez. Sen kalkıp da "senin inancın böyle diyor ve bunu yapmak zorundasın" dersen, haddini ve ne istediğini bilmiyorsundur. Tersinde de yalan, dolan ile insan aldatsın ve elinden tespih eksik olmasın. tespihin anlamı ne?

"Senin inancın sana, benim inancım bana" lakin aramızda hüküm koyacak olan yalnızca O'dur. Eğer ki ben tam olarak anlamadan hüküm belirtirsem, şirke bulaşmış olurum. Çünkü zandan sakınmak elzemdir ve isimler aldatır, asıl olan ise harekettir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yakin zamanlarda hayatini kaybeden John D. Rockefeller'in itiraflarini okumanizi tavsiye ederim. Gozunu Müslüman kani burumus psikopat bir siyonisttir kendisi, ayni zamanda dunyayi yoneten insanlardan birisi 700 trilyon dolar parayi yasarken yonetmis bir adam. Belki zamanimizda Müslüman'lik neden bu kadar dislaniyor anlarsiniz.

ayni zamanda dunyayi yoneten insanlardan birisi 700 trilyon dolar parayi yasarken yonetmis bir adam
700 Trilyon Dolar, hmm. Dünya üzerinde mevcut piyasadaki tüm dünya paralarının toplamından 10 katından daha fazlasını yönettiğini düşünüyorsunuz yani? Kanıt var mı peki bunla ilgili?
Müslüman'lik neden bu kadar dislaniyor anlarsiniz.
Müslümanlar yüzünden bu kadar dışlanıyor. Yılbaşı gibi basit eğlenceleri bile yasaklayabilecek zihniyetteler çünkü. Her türlü mutluluğa karşılar. Her şeyi siyonizme bağladığınız sürece zaten Müslümanlık sayısı azalmaya devam edecek çünkü sorgulayamıyorsunuz, buradaki lafım size değil, üstüne alınan her kimse ona.

Siyasal İslamcılar sağ olsun milleti çok fazla aptal yerine koymaya başladılar. İnsanlar önce “Gerçek İslam bu değil” falan diye savunabiliyordu ama bahsettikleri gerçek İslam'ın dünyanın hiçbir yerinde hiçbir zaman var olmadığını görünce gözleri açıldı biraz bence. Bana saygı duyan her bireye saygı duyuyorum ama benim için günümüzdeki dinlerin Yunan Mitolojisi gibi inançlardan bir farkı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'deki ateistler 13'lük Berke gibiler hepsi.
Birkaç 13'lük Berke görüp de sırf senin inancında olmadığı için bütün inançsızları genellemen, asıl bu 13 yaşlık bir davranış. Tecavüzcü pedofili müslümanları görünce bütün müslümanlar böyle diyor muyuz biz?

İnsanlar artık sorguluyor, kimse eskisi gibi sorgusuz sualsiz her şeye inanmak istemiyor. İnternet, bilim falan girdi hayatımıza, herkes istediği bilgiyi buluyor. Bir de dinler yüzünden olan skandallar, saçmalıklar var ya, o da insanları iyice soğutuyor. Artış gayet doğaldır yani.

700 Trilyon Dolar, hmm. Dünya üzerinde mevcut piyasadaki tüm dünya paralarının toplamından 10 katından daha fazlasını yönettiğini düşünüyorsunuz yani? Kanıt var mı peki bunla ilgili?
Arastirirsan bulursun.

Dinleri sorgulamak sizofreni belirtisidir. Okursun inanirsan inanirsin inanmazsan inanmazsin bu kadar basit aslinda. Dinlerde cok fazla metafor bulunur ve dunya uzerindeki milyon yillik hatta belki de bilmedigimiz milyar yillik insan sosyolojisinin ozetidir aslinda. Dinlerin gokten indigine inanmiyorsunuzdur belki ancak dinleri yazan insanlik gokten inmis olabilir yine de. Siz bilirsiniz. Zaten lafim zeka yasi 13'ten yukari olmayan Türk ateist genclik icin degil. Soylediklerimi anlayabilen bir yerlere varmistir. Hayatinizi yasamaya devam edin, neye inandiginizin onemi yok. Neye inanarak oleceginiz daha onemli. Ha sunu diyeyim bir de. Insan kici rahattayken baska, tutustugunda baska bir inanca da transit gecebiliyor. Bunu da yasayan bilir, gerisi hahaha atip falan sacmalamasin. Buradaki bazi insanlarin guttugu koyun kadar coban sevmisligimiz olabilir.

Bu arada para dedigin nedir? Yapimis yatirimlarin bir degeri yok mudur? Amerikan dolari deger kaybetmedigi surece Amerikan merkez bankasi istedigi kadar dolar basabilir. Bunu nakit olarak yapmak zorunda da degil. Artik banknotlarin cok bir onemi yok dunya uzerindeki bankalarin hepsi bir network ile birbirine bagli. Piyasadaki paranin bir onemi yok yani.

Isimler karismis burada bahsettigim insan 2017'de 101 yasinda vefat eden David Rockefeller'dir John Davison Rockefeller kendisinin babasi olur.

Son düzenleme:
Arastirirsan bulursun.

Dinleri sorgulamak sizofreni belirtisidir. Okursun inanirsan inanirsin inanmazsan inanmazsin bu kadar basit aslinda. Dinlerde cok fazla metafor bulunur ve dunya uzerindeki milyon yillik hatta belki de bilmedigimiz milyar yillik insan sosyolojisinin ozetidir aslinda. Dinlerin gokten indigine inanmiyorsunuzdur belki ancak dinleri yazan insanlik gokten inmis olabilir yine de. Siz bilirsiniz. Zaten lafim zeka yasi 13'ten yukari olmayan Türk ateist genclik icin degil. Soylediklerimi anlayabilen bir yerlere varmistir. Hayatinizi yasamaya devam edin, neye inandiginizin onemi yok. Neye inanarak oleceginiz daha onemli. Ha sunu diyeyim bir de. Insan kici rahattayken baska, tutustugunda baska bir inanca da transit gecebiliyor. Bunu da yasayan bilir, gerisi hahaha atip falan sacmalamasin. Buradaki bazi insanlarin guttugu koyun kadar coban sevmisligimiz olabilir.

Bu arada para dedigin nedir? Yapimis yatirimlarin bir degeri yok mudur? Amerikan dolari deger kaybetmedigi surece Amerikan merkez bankasi istedigi kadar dolar basabilir. Bunu nakit olarak yapmak zorunda da degil. Artik banknotlarin cok bir onemi yok dunya uzerindeki bankalarin hepsi bir network ile birbirine bagli. Piyasadaki paranin bir onemi yok yani.

Isimler karismis burada bahsettigim insan 2017'de 101 yasinda vefat eden David Rockefeller'dir John Davison Rockefeller kendisinin babasi olur.
Hocam dunyada neler neler donuyor kim bilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.