45-50 de gercekten cok iyiymis. Bununla arzuladigim performansi alamasaydim onu da deneyebilirdim fakat şu an bu yeterli gibi, bunun bir otesinde 36k etiket fiyatli RAM kitine gecis yapmam gerek
AM5 bana da uygun değil. AM5 geçtim geçeli drop'tan oyun oynayamıyorum. 10 oyunun en az 5 tanesinde drop var. Aynı sistemi birebir 14700K ve Z790 ile kullandım. 1 tane bile drop yoktu. Sorun direkt olarak AMD. Bozuk mal satıyor muhtemelen bize. İntel'de bu sorun yoktu ama iade ettim yine de, popüler kültüre uyup X3D aldık. Ters taraftan gördük bir şeyi işte sonucunda.
AM5 bana da uygun değil. AM5 geçtim geçeli Drop'tan oyun oynayamıyorum. 10 oyunun en az 5 tanesinde drop var. Aynı sistemi birebir 14700k ve Z790 ile kullandım. 1 tane bile drop yoktu. Sorun direkt olarak AMD. Bozuk mal satıyor muhtemelen bize. Intel'de bu sorun yoktu ama iade ettim yine de, popüler kültüre uyup X3D aldık. Ters taraftan gördük bir şeyi işte sonucunda.
Güncel sistemlerde oyun oynamayın, başınız ağrımasın. Ataride, PSP'de falan oynasan daha iyi gerçekten. Alın X870 Tachyon ya da Apex. Ekran kartı GT 730 olsun, görüntü versin kafi. Sonrasında şu attığımı açıp keyfinize bakın, bu kadar. En azından dünya üzerindeki sayılı kişilerden olursunuz. Nebi Amca 8000 ancak başarabildi. Ondan da 8800 MT/s bekliyoruz.
Gecen AM4'e geçiş icin parca onerisi konusu acmistim fakat Marix hocaya da danistim o nedense Intel ve AM4 tarafinin da cok masum olmadigini soyledi. RAM haric tum sistemi elden cikar temiz bir AM5 bakalim, toplu alinca muhattap da belli olur tarzi konustu. Yine de AM5'den cok sogdum. 4 ekran karti, 4 RAM denemisim sadece tek bir senaryoda %95 iyilesme goruyorum. Bu bile ne kadar hassas oldugunun gostergesi. Bir daha Am5 denemek kumardan farksiz olacak.
Güncel sistemlerde oyun oynamayın, başınız ağrımasın. Ataride, PSP'de falan oynasan daha iyi gerçekten. Alın X870 tachyon ya da Apex. Ekran kartı GT 730 olsun, görüntü versin kafi. Sonrasında şu attığımı açıp keyfinize bakın, bu kadar. En azından dünya üzerindeki sayılı kişilerden olursunuz. Nebi amca 8000 ancak başarabildi. Ondan da 8800 MT/s bekliyoruz.
Gecen AM4'e geçiş icin parca onerisi konusu acmistim fakat marix hocaya da danistim o nedense Intel ve AM4 tarafinin da cok masum olmadigini soyledi. RAM haric tum sistemi elden cikar temiz bir AM5 bakalim, toplu alinca muhatap da belli olur tarzi konustu. Yine de AM5'ten cok sogdum. 4 ekran karti, 4 RAM denemisim sadece tek bir senaryoda %95 iyilesme goruyorum. Bu bile ne kadar hassas oldugunun gostergesi. Bir daha AM5 denemek kumardan farksiz olacak.
Gecen AM4'e geçiş icin parca onerisi konusu acmistim fakat Marix hocaya da danistim o nedense Intel ve AM4 tarafinin da cok masum olmadigini soyledi. RAM haric tum sistemi elden cikar temiz bir AM5 bakalim, toplu alinca muhattap da belli olur tarzi konustu. Yine de AM5'den cok sogdum. 4 ekran karti, 4 RAM denemisim sadece tek bir senaryoda %95 iyilesme goruyorum. Bu bile ne kadar hassas oldugunun gostergesi. Bir daha Am5 denemek kumardan farksiz olacak.
Bizim ülkede bu tarz sorunları videolaştıran bir kanal henüz yok. Techolay kanalına ikiniz yakışırdınız o yüzden. Recep Bey son kullanıcı dostu, bir sürü videosu var bununla alakalı. Sorunu canlı gösterip sonrasında çözüme kavuşturabilseydi iyi izlenme alırdı diye düşünüyorum, hem de forumlar arası aylardır çözülemeyen sorunu en azından deneyim etmiş olurdu herkes. Marix çözemediyse bundan sonraki aşama 1. Recep Baltaş, 2. Gamers Nexus, 3. Jayz2Cents olur.
Bizim ülkede bu tarz sorunları videolaştıran bir kanal henüz yok. Techolay kanalına ikiniz yakışırdınız o yüzden. Recep bey son kullanıcı dostu, bir sürü videosu var bununla alakalı. Sorunu canlı gösterip sonrasında çözüme kavuşturabilseydi iyi izlenme alırdı diye düşünüyorum, hem de forumlar arası aylardır çözülemeyen sorunu en azından deneyim etmiş olurdu herkes. Marix çözemediyse bundan sonraki aşama 1. Recep Baltaş, 2. gamers nexus, 3. jayz2cents olur.
Bizim ülkede bu tarz sorunları videolaştıran bir kanal henüz yok. Techolay kanalına ikiniz yakışırdınız o yüzden. Recep bey son kullanıcı dostu, bir sürü videosu var bununla alakalı. Sorunu canlı gösterip sonrasında çözüme kavuşturabilseydi iyi izlenme alırdı diye düşünüyorum, hem de forumlar arası aylardır çözülemeyen sorunu en azından deneyim etmiş olurdu herkes. Marix çözemediyse bundan sonraki aşama 1. Recep Baltaş, 2. gamers nexus, 3. jayz2cents olur.