Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir yerde kadere razi olmak gerekiyor :D.

45-50 de gercekten cok iyiymis. Bununla arzuladigim performansi alamasaydim onu da deneyebilirdim fakat şu an bu yeterli gibi, bunun bir otesinde 36k etiket fiyatli RAM kitine gecis yapmam gerek :D

Onu ben alacağım, korkuyorum dr kite muhtaç olacağım diye. Direk CL22 denemesi, RGB sökme falan derken infilak olur elimde.

Recep Bey ikinizle video yapması lazım aslında, böyle bir içerik gündeme oturur diye düşünüyorum.

Onu ben alacağım, korkuyorum dr kite muhtaç olacağım diye. Direk CL22 denemesi, RGB sökme falan derken infilak olur elimde.

CL22 tanımsız şu anda. CL24 minimum yapılabilecek değer.

@SunseTTime hanginizin sorunu daha büyük, ikiniz kapışırsınız aslında. Bir türlü çözemedik ikinizdeki problemi. Tüm forum seferber oldu, yine olmadı.

Aslında yan yana gelip. Deneyimlemek gerek, emin ol ikimizde hiçbir sorunu yoktur. AM5 bize uygun değil. Yaşasın DDR4 ve am4. 😀

Aslında yan yana gelip. Deneyimlemek gerek, emin ol ikimizde hiçbir sorunu yoktur. AM5 bize uygun değil. Yaşasın DDR4 ve am4. 😀

240 veya 380Hz monitörüm olsaydı, 1dk AM5 barındırmazdım.

AM5 bana da uygun değil. AM5 geçtim geçeli drop'tan oyun oynayamıyorum. 10 oyunun en az 5 tanesinde drop var. Aynı sistemi birebir 14700K ve Z790 ile kullandım. 1 tane bile drop yoktu. Sorun direkt olarak AMD. Bozuk mal satıyor muhtemelen bize. İntel'de bu sorun yoktu ama iade ettim yine de, popüler kültüre uyup X3D aldık. Ters taraftan gördük bir şeyi işte sonucunda.

AM5 bana da uygun değil. AM5 geçtim geçeli Drop'tan oyun oynayamıyorum. 10 oyunun en az 5 tanesinde drop var. Aynı sistemi birebir 14700k ve Z790 ile kullandım. 1 tane bile drop yoktu. Sorun direkt olarak AMD. Bozuk mal satıyor muhtemelen bize. Intel'de bu sorun yoktu ama iade ettim yine de, popüler kültüre uyup X3D aldık. Ters taraftan gördük bir şeyi işte sonucunda.

Sen yine iyisin, komple sistem dizdim yine AM5 aldım. Intel alıp denemek gerekirdi.

Sen yine iyisin, komple sistem dizdim yine AM5 aldım. Intel alıp denemek gerekirdi.

Güncel sistemlerde oyun oynamayın, başınız ağrımasın. Ataride, PSP'de falan oynasan daha iyi gerçekten. Alın X870 Tachyon ya da Apex. Ekran kartı GT 730 olsun, görüntü versin kafi. Sonrasında şu attığımı açıp keyfinize bakın, bu kadar. En azından dünya üzerindeki sayılı kişilerden olursunuz. Nebi Amca 8000 ancak başarabildi. Ondan da 8800 MT/s bekliyoruz.

1769382535130.webp

Gecen AM4'e geçiş icin parca onerisi konusu acmistim fakat Marix hocaya da danistim o nedense Intel ve AM4 tarafinin da cok masum olmadigini soyledi. RAM haric tum sistemi elden cikar temiz bir AM5 bakalim, toplu alinca muhattap da belli olur tarzi konustu. Yine de AM5'den cok sogdum. 4 ekran karti, 4 RAM denemisim sadece tek bir senaryoda %95 iyilesme goruyorum. Bu bile ne kadar hassas oldugunun gostergesi. Bir daha Am5 denemek kumardan farksiz olacak.

Güncel sistemlerde oyun oynamayın, başınız ağrımasın. Ataride, PSP'de falan oynasan daha iyi gerçekten. Alın X870 tachyon ya da Apex. Ekran kartı GT 730 olsun, görüntü versin kafi. Sonrasında şu attığımı açıp keyfinize bakın, bu kadar. En azından dünya üzerindeki sayılı kişilerden olursunuz. Nebi amca 8000 ancak başarabildi. Ondan da 8800 MT/s bekliyoruz.

Eki Görüntüle 221347

X3d işlemci, FPS oyunlarına uygun değildir. 100ms gecikme hisi var, 540Hz 800 FPS pek atmaya korkuyorum. 😀

Gecen AM4'e geçiş icin parca onerisi konusu acmistim fakat marix hocaya da danistim o nedense Intel ve AM4 tarafinin da cok masum olmadigini soyledi. RAM haric tum sistemi elden cikar temiz bir AM5 bakalim, toplu alinca muhatap da belli olur tarzi konustu. Yine de AM5'ten cok sogdum. 4 ekran karti, 4 RAM denemisim sadece tek bir senaryoda %95 iyilesme goruyorum. Bu bile ne kadar hassas oldugunun gostergesi. Bir daha AM5 denemek kumardan farksiz olacak.

Bir Intel DDR5 geç, araç radyatörü ararız o zaman.

Gecen AM4'e geçiş icin parca onerisi konusu acmistim fakat Marix hocaya da danistim o nedense Intel ve AM4 tarafinin da cok masum olmadigini soyledi. RAM haric tum sistemi elden cikar temiz bir AM5 bakalim, toplu alinca muhattap da belli olur tarzi konustu. Yine de AM5'den cok sogdum. 4 ekran karti, 4 RAM denemisim sadece tek bir senaryoda %95 iyilesme goruyorum. Bu bile ne kadar hassas oldugunun gostergesi. Bir daha Am5 denemek kumardan farksiz olacak.
3xd işlemci, FPS oyunlarına uygun değildir. 100ms gecikme hisi var, 540Hz 800 FPS pek atmaya korkuyorum. 😀

Bizim ülkede bu tarz sorunları videolaştıran bir kanal henüz yok. Techolay kanalına ikiniz yakışırdınız o yüzden. Recep Bey son kullanıcı dostu, bir sürü videosu var bununla alakalı. Sorunu canlı gösterip sonrasında çözüme kavuşturabilseydi iyi izlenme alırdı diye düşünüyorum, hem de forumlar arası aylardır çözülemeyen sorunu en azından deneyim etmiş olurdu herkes. Marix çözemediyse bundan sonraki aşama 1. Recep Baltaş, 2. Gamers Nexus, 3. Jayz2Cents olur.

Bizim ülkede bu tarz sorunları videolaştıran bir kanal henüz yok. Techolay kanalına ikiniz yakışırdınız o yüzden. Recep bey son kullanıcı dostu, bir sürü videosu var bununla alakalı. Sorunu canlı gösterip sonrasında çözüme kavuşturabilseydi iyi izlenme alırdı diye düşünüyorum, hem de forumlar arası aylardır çözülemeyen sorunu en azından deneyim etmiş olurdu herkes. Marix çözemediyse bundan sonraki aşama 1. Recep Baltaş, 2. gamers nexus, 3. jayz2cents olur.

Sorunluk ne kaldı ki değiştirmediğim? Tek değişmeyen AM5 platformu.

Bizim ülkede bu tarz sorunları videolaştıran bir kanal henüz yok. Techolay kanalına ikiniz yakışırdınız o yüzden. Recep bey son kullanıcı dostu, bir sürü videosu var bununla alakalı. Sorunu canlı gösterip sonrasında çözüme kavuşturabilseydi iyi izlenme alırdı diye düşünüyorum, hem de forumlar arası aylardır çözülemeyen sorunu en azından deneyim etmiş olurdu herkes. Marix çözemediyse bundan sonraki aşama 1. Recep Baltaş, 2. gamers nexus, 3. jayz2cents olur.

Yarın R5 2600 sistemi kurup, 100 FPS AM4 oynasam daha iyi hisederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.