Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şey çok önemli aslında mesela internet cafeye gidip mouse'larını test ettin mi? Yani yanlış giden bir şeyler o sistemlerde de hissedildi mi yoksa kendi sistemine özgü bir durum mu? Sendeki bir tık algısal boyutta olduğu için arıza ve/veya yanlış bir ayar var demek oldukça zor.

İnternet kafe gidip, hesabımı girmem. 240Hz ve 400FPS oyun oynarsam değişen ne olacak? Biraz ön yargılıyım o konuda. Mouse pad takımtım bile var. Gidip cafeye özürlü gibi göeünmek istemiyorum.

İnternet kafe gidip, hesabımı girmem. 240Hz ve 400FPS oyun oynarsam değişen ne olacak? Biraz ön yargılıyım o konuda. Mouse pad takımtım bile var. Gidip cafeye özürlü gibi göeünmek istemiyorum.
Neyin daha iyi hissettireceği hiç belli olmuyor. Mesela ben input jitter/görüntü bozulması sorununa istinaden monitörüm 240 Hz olmasına rağmen CS2'yi 144 FPS'ye sabitleyip oynuyorum. Baktığında bozulmalar minimal olmaya başlıyor, keyif almıyorum ama en azından gözüm kanamıyor. Denemekten zarar gelmez. En azından dersin ki sistemim normalmiş, oluru buymuş. Ya da duruma göre monitörü değiştirirsin. Senin beklentin ayarlarla düzelecek bir şey değilmiş gibi geliyor bana.

Neyin daha iyi hissettireceği hiç belli olmuyor. Mesela ben input jitter/görüntü bozulması sorununa istinaden monitörüm 240 Hz olmasına rağmen CS2'yi 144 FPS'ye sabitleyip oynuyorum. Baktığında bozulmalar minimal olmaya başlıyor, keyif almıyorum ama en azından gözüm kanamıyor. Denemekten zarar gelmez. En azından dersin ki sistemim normalmiş, oluru buymuş. Ya da duruma göre monitörü değiştirirsin. Senin beklentin ayarlarla düzelecek bir şey değilmiş gibi geliyor bana.

Ben monitör de değiştim. Sorunluk bir şey yok ya, yüksek sistemlerin ortak sorunu bu.

@Ayhan Dönmez @SunseTTime benim ramları ilana koydum. 35'e vereceğim, sizce CL26 kiti almak iyi olur mu?

Ben bunu satmadan, almam 4 RAM piskolojimi bozar, bulamazsam CL28 veya sr kit CL30 alırım. Borumu 36k o paraya ben 9950X3D bulurum.
Şahsi fikrim şu an yeni bir şey alma. Benim elimde de her bileşenden iki tane kaldı, sorunu çözemeyince insan daha kötü hissediyor. Elindeki fazlalıkları ikinci elden sat, biraz arınmaya bak. İlerleyen süreçte eline parça geçtikçe öyle yükseltme yaparsın. @Ayhan Dönmez hocanın lazım dediği ürünleri not al yine de.

Şahsi fikrim şu an yeni bir şey alma. Benim elimde de her bileşenden iki tane kaldı, sorunu çözemeyince insan daha kötü hissediyor. Elindeki fazlalıkları ikinci elden sat, biraz arınmaya bak. İlerleyen süreçte eline parça geçtikçe öyle yükseltme yaparsın. @Ayhan Dönmez hocanın lazım dediği ürünleri not al yine de.

Bu kit 1 hafta içinde Sinerji ve Vatan'da ilk partisi 9-10K bandından tükenmişti SR 16 GB olanlar. DR'ler birkaç hafta sürdü tükenmesi, 12-15K bandıydı. Bunları millet gibi toplasaydık şimdi Trump gibi Beyaz Saray'da yaşıyorduk.

Bu kit 1 hafta içinde Sinerji ve Vatan'da ilk partisi 9-10k bandından tükenmişti sr 16 GB olanlar. Dr'ler birkaç hafta sürdü tükenmesi, 12-15k bandıydı. Bunları millet gibi toplasaydık şimdi Trump gibi beyaz Saray'da yaşıyorduk.

1 tane 2.el CL26 kit yok, köylü kurnazları hep yatırıyorlar. Düşünce göreceğiz bunları.

@SunseTTime sende hangi RAM var? Sr mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.