Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dosya Ekleri

• IMG_6867.webp
    IMG_6867.webp
    676,4 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Ben niye 64 GB alırım ki? Kendi kendime sinir oluyorum bazen.

Ben neden M-Die aldıysam sen de o yüzden DR aldın. İkisi benziyor. 1.75 VDD'ye CL24 açamıyorum ben de. 1.75 üstünde kit patlar Random. M-Die İnternal maksimum voltaj 1.75 normalde. 1.75 üzeri şans ve risk.

Riskten ziyade Boot etmiyor 1.75'te bile bazen, Scaling duruyor 1.75 ve üzerinde M-Die'de.

Ben neden m-die aldıysam sen de o yüzden dr aldın. İkisi benziyor. 1.75 Vdd'ye CL24 açamıyorum ben de. 1.75 üstünde kit patlar random. M-die internal maksimum voltaj 1.75 normalde. 1.75 üzeri şans ve risk.

Riskten ziyade boot etmiyor 1.75'te bile bazen, scaling duruyor 1.75 ve üzerinde m-die'de.

Boot edemedim. Relaks şeçili değil diye galiba. Aşırı gerginim şu an bahane arıyorum EXPO 1 açıp, temiz kurulma geçmeye.

Boot edemedim. Relaks şeçili değil diye galiba. Aşırı gerginim şu an bahane arıyorum EXPO 1 açıp, temiz kurulma geçmeye.

RELAX seçili olmazsa tRFC1=1 Boot etmez. Daha temiz kuruluma çok var. Bir müddet böyle RAM işi.

Güncel sistemlerde oyun oynanmaz, sadece OC yapılıyor böyle. Ben de 1 yıldır öyleyim. Oyun oynamak için Atari, PSP falan alacağım.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 32
  • image.webp
    image.webp
    3,5 MB · Görüntüleme: 27
  • image.webp
    image.webp
    3,1 MB · Görüntüleme: 25
  • image.webp
    image.webp