Bıraktı gitti 5 senelik hatun.
Detaylar
Kim cevapladı?Siz çok fazla Disney'e maruz kalmışsınız. İçin belki hafif burkulabilir-nostalji gelebilir diyeceğim ama bayağı üzülmüşe benziyorsun. Bir şey ilkin diye özel olmak zorunda değil, aynı muameleyi bir kız sana yapsa hoş mu? Bencilsin, tebrik edip önüne bakman gerekirdi.Evet o malum gün geldi. 9-10 sene önce ilk onu gördüğümde kalbim nasıl yerinden çıkacak gibi olmuştu, bakışlarımı hiç ayıramazdım hatırlıyorum.
İlk kez ve uzun yıllarca onu sevdim. Sonrasında adam akıllı kimseyi sevmedim bile..
Az önce o malum hikayeyi açtım instagram'da. Nişanlı olduğu çocukla evlenmiş dans ediyordu. Tabii ilk o duygular kalmadı ama içim bi burkulmadı desem yalan olur. Bu gece de bana yakın dostlar, iyi akşamlar.
Tekrar edeyim, "sonrasında adam akıllı kimseyi sevmemek" Disney ve arabeskin kötü bir birleşimidir. Senin adına çok üzüldüm.
Bu da reddedilme korkusu yaşayan adamların bahanesi oldu, kusura bakma. Yarım satır mesajından analiz kusmam doğru olmaz ama başka okuyanlara ilham olur diye yazmak istiyorum.
Monk mode açıp 6-8-10 ay böyle dediğin gibi tek bir şeye odak verilebilir. Bu iş kurmak gibi ciddi bir şey olmalı, spor yapmak gibi basit şeyler olmamalı zira spor günlük hayatta zaten olmalı.
Kariyeri ile uğraşmak isteyen adam monk mode süresini bitirdiyse kendisine göre bir hatun bulmalı aksi halde hayattan kaçıyordur. Bu hatunda tıpkı erkek gibi kariyerle uğraşan biri olabilir, ha bulduğunuz hatun beyni yıkanmamış ve feminen olsa zaten sizin şeklinize göre kalıp alacaktır. Sizden günde 3-5 saat mesaj istemeyecek birisini bulmalısınız, ilgi budalası ve karın ağrılarından kaçın yani.
Kadın dediğinle (bence) günde taş çatlasın 1 saat mesajlaşırsın ve haftada 2-3 saat olacak şekilde 2-3 kere randevulaşırsın. Altın oran olmak zorunda değil. Bazen 1 hafta buluşmaz 1 hafta 5 kere buluşursun. HB6+ kadınları görmezden gelmeyin. Mesajları %70-80 kadın, %20-30 erkek başlatmalı ki bu durumda kariyerine odaklanabilirsin. Bla bla bla işte, kısaca dediğine katılmıyorum.
Rapinoğlukasva
Gelişen
Evet o malum gün geldi. 9-10 sene önce ilk onu gördüğümde kalbim nasıl yerinden çıkacak gibi olmuştu, bakışlarımı hiç ayıramazdım hatırlıyorum.
İlk kez ve uzun yıllarca onu sevdim. Sonrasında adam akıllı kimseyi sevmedim bile..
Az önce o malum hikayeyi açtım instagram'da. Nişanlı olduğu çocukla evlenmiş dans ediyordu. Tabii ilk o duygular kalmadı ama içim bi burkulmadı desem yalan olur. Bu gece de bana yakın dostlar, iyi akşamlar.