Saat kaçta ve toplam kaç saat uyunmalı?

RamKokusuSeven 41

Üstün
Makaleler
1
Selamlar, biliyorsunuz bugünlerde uyku düzenleri bozuldu ve benim gece 2, hatta 3 oluyor uyuma saatim. Bunu düzeltmek istiyorum ve çoğunlukla size sormak istedim. Kendi yaşıma göre kaç saat ve kaçta uyumalıyım?

Selam, biliyorsunuz bugünlerde uyku düzenleri bozuldu ve benim gece 2, hatta 3 oluyor uyuma saatim. Bunu düzeltmek istiyorum ve çoğunlukla size sormak istedim. Kendi yaşıma göre kaç saat ve kaçta uyumalıyım?

2 de uyuyosan 8'de veya 9.30 veya 11'de uyanmalısın fakat 11 çok geç olur. Bildiğim kadarıyla uyurken 1.5 saat olayı var yani 1.5'un katları kadar uyursan daha sağlıklı uyanabilirsin. Kaçta uyumanın bir şey değiştirdiğine inanmıyorum ya.

Yani çok erken uyanırsam yorulurum gün sonunda haklısınız. Ama bence bilmiyorum yani uyku hakkında sorularım var.

Bazen 7 falan uyanıyorum.

Kaç saat uyuduğun önemli değildir.
Bence önemsiz değil, erken uyuyup erken kalkmak verimi artırır.

Gecenin 3-4'ünde uyuyup yeterli uyku çeksem dahi uyandığımda akşama kadar başım ağrır.

Bence önemsiz değil, erken uyuyup erken kalkmak verimi artırır.

Gecenin 3-4'ünde uyuyup yeterli uyku çeksem dahi uyandığımda akşama kadar başım ağrır.
Peki kaç saat uyunmalı? Doğrusu saat kaçta gitmeliyim?

Peki kaç saat uyunmalı? Doğrusu saat kaçta gitmeliyim?
Ya bu biraz da kişisel bir durum.

Mesela ben gece 22.00 gibi uyuyup sabah 06.30-07.00 gibi uyansam mutlu olurum.

En geç 23.00 bence. Geç uyuyunca geç uyanıyorsun, haliyle günün de gitmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…