Mujka 2
Çalışkan
Arkadaşıma alması için bu SSD'yi önerdim. Ürünün kendi sitesinde 2 TB modelinde 2 GB DRAM bellek bulunduğu yazıyor:
www.twinmos.com
Additional Information > Cache Size > 2 GB (only in 2 TB Varient)
Ancak gelen kutunun durumu:
"with DRAM" yazan kısmın üstü karalanmış.
Ayrıca ürünün sitesinde hangi kontrolcünün kullanıldığıyla ilgili de hiçbir bilgi yok. Tamamen rastgele bir SSD.
N11 üzerinden Nepal Bilişim isimli satıcı satıyordu. Dükkan telefonlarını aradım ve "Distribütörden bu şekilde geldi, biz bir şey yapmadık." dedi.
Uzun lafın kısası donanımından emin olmadığınız bir ürünü almayın. Hatta bazen emin olsanız bile, kendi sitesindeki şekilde gelmeyebiliyor ürün. SSD'nin fiyatı 12.995 TL idi bu arada. Arkadaş iade edecek sanırım. Bilgilendirme amaçlıydı.
TwinMOS Xtreme Gen4X4 NVMe Pro M.2 2280 SSD
Elevate system performance with TwinMOS Xtreme Gen4X4 NVMe M.2 SSD, delivering ultra-fast read/write speeds and enhanced reliability using NVMe 1.4 technology. Ideal for gaming, content creation, and intensive multitasking.
Ancak gelen kutunun durumu:
"with DRAM" yazan kısmın üstü karalanmış.
Ayrıca ürünün sitesinde hangi kontrolcünün kullanıldığıyla ilgili de hiçbir bilgi yok. Tamamen rastgele bir SSD.
N11 üzerinden Nepal Bilişim isimli satıcı satıyordu. Dükkan telefonlarını aradım ve "Distribütörden bu şekilde geldi, biz bir şey yapmadık." dedi.
Uzun lafın kısası donanımından emin olmadığınız bir ürünü almayın. Hatta bazen emin olsanız bile, kendi sitesindeki şekilde gelmeyebiliyor ürün. SSD'nin fiyatı 12.995 TL idi bu arada. Arkadaş iade edecek sanırım. Bilgilendirme amaçlıydı.
Son düzenleyen: Moderatör: