XPG Lancer 1x16 GB 6000 MHz RAM OC için ayar önerisi

İkisi tamamen farklı ayarlar, yaptıysan SS gönder, öyle anlayabiliriz. Zen'de görünmüyor Group B kısmı. Benim sana en son verdiğim ayar 35-35 yapmak için gerekli PMU Training kısmındaki.

SS ler burada 1.450v verdim ramlere donuyor diye

Dosya Ekleri

• pmu cıkmadı.webp
    107,6 KB · Görüntüleme: 43
  • traning cıkmadı.webp
    117,3 KB · Görüntüleme: 35
Eki Görüntüle 211272
SS ler burada 1.450v verdim ramlere donuyor diye

Bu üçü Auto kalsın. Group B ODT ayarı değil ki bunlar. Benim sana dediğim ayarın adı tam olarak şu:

CA Group B ODT, CK Group B ODT, CS Group B ODT= RZQ/4 60 Ohm olacak. Bulamazsan yapacak bir şey yok, belki koymamışlardır, gizlidir bu kısımlar.

@elninolaz High Voltaj Mod açıp VDD-VDDQ 1.45 ver, VDDIO 1.4 kalabilir. ArdPtrInitval diye arattığında bir şey çıkmıyor mu? Ya da ARD diye arattığında.

Manuel Tweak gibi olmaz, insan eli değmesi lazım. AI ya da hazır profiller hiçbir zaman tam tutmaz. Her halukarda kendin ayarlaman en iyisidir yani, tek çözüm yolu bu.

Genel geçer ayarlar ya sende çalışmayabilir hazır profiller, ya da daha iyisini yapabilecekken daha azı ile yetinmek durumunda kalırsın.

O halde bizim için değişen bir şey olmayacak. Şu anki profilimiz de gelecek olan EXPO’dan iyi. Gelse bile varsayalım ki EXPO 1.2 yaptık. Bu kendi yaptığımız ince ayarları da sıfırlayacak gibi görünüyor. Geçmeye değer bir durum yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…