Yürüyüş yapmadan diyet yapılırsa kas ve yağ kaybı olur mu?

Çekebilecek ruhen enerjin hala var.
Boks yapıyorum o daha zevkli geliyor. Hem esneme hareketleri de yapıyorum.

19 Yaşındayım. Ama cidden ilaçlar çok halsizlik yapıyor. Belli bir süre yürüdükten sonra başım dönmeye başlıyor.

Ben de antidepresan kullanıyorum. Hem de senin kullandıklarından çok daha ağır ve yüksek miligramlı.

Yürümek zorundasın, diyet yapmasan bile sağlığın için yürümek zorundasın. Kas kaybı da epey fazla olur. Kaza öncesi antidepresanlara rağmen her gün 10 kilometre yürürdüm. Yürüyüş yaptığın zaman kas kaybı zorlaşır, metabolizma hızlanır, diyette yapacağın ufak kaçamakları tolere etmek çok daha kolay olur.

Sadece diyet yaparak kilo vermeye çalışırsan hem epey kas kaybı, hem de metabolizma yavaşlaması sorunu yaşayacaksın. Bir yerden sonra kilo veremeyecek, verdiğin kaslarla kalacak ve skinny fat olacaksın.

Yürümesi gereken babam, adamın ayakta olmak ile ilgisi yok ama varis çorabı ile hayatta tutunuyor . Buna ne diyeceksin ? senden de bir şeyler duyalım adam gibi de pedere söyleyelim, yardımcı olacaksın valla sen bana .

Konu açıp etiketlerseniz daha iyi olur hocam. Orada daha iyi açıklayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…