Ben zeki, alımlı ve anlatıcı bir insan ile çıkarım. (Türkiye'de öyle birisi yok!)

O işler öyle olmuyor işte, kendine bir şey gereksinim belirlersin ama bir bakmışsın o gereksinimleri karşılamayan birine aşık olmuşsun.
Ve kafa dengi ise çok da gereksinimlerine bakmaya gerek yok tabii toxic değil ise.

Hiç kendinizi kasmaya gerek yok. Kasıntı olursanız biraz şansınız varsa onu da yok etmiş olursunuz. Normal bir şekilde yaklaş, muhabbet aç, ortak konulardan falan konuş gerisini akışına bırak. Öyle şiir falan girme hiç o işlere. Benden abi tavsiyesidir. Dozu da iyi ayarla akışına bırakayım derken bir bakmışsın arkadaş olmuşsun. Onun harici sal gitsin, olursa olur olmazsa olmaz sıkma canını.

5 sayfa boyunca boş yere konuşulmuş, sen taktiği benden al @GTR bak tamam mı? Pazartesi günü düzgün giyiniyorsun, suyunu çıkarmadan parfüm sıkıyorsun, dişlerini düzgünce fırçalıyorsun, ağız kokun falan olmasın. Sonra kızı sabah okula girmeden yakalıyorsun ve uzatmadan hislerini ona söylüyorsun.

5 sayfa boyunca boş yere konuşulmuş, sen taktiği benden al @GTR bak tamam mı? Pazartesi günü düzgün giyiniyorsun, suyunu çıkarmadan parfüm sıkıyorsun, dişlerini düzgünce fırçalıyorsun, ağız kokun falan olmasın. Sonra kızı sabah okula girmeden yakalıyorsun ve uzatmadan hislerini ona söylüyorsun.
Tanışmadan derse saçma olmaz mı?

Yok be hocam. Zaten ben şahsen tipsiz biri olarak görüyorum, diğer insanlar nasıl görüyor bilmiyorum.

Bence hiçbir zaman öz güvensiz olmayın. Bende şahsen çok asosyal telefondan sabah akşam GoW oynayıp kendimi tipsiz gören biriydim ama değilmişim sanırım insanın özgüveni yerine gelince tek tipin önemi olmadığını fark ediyor zaten. En basitinden yapılı bir insan değilim belki ama 1.98 adamım sende böyle kendi artılarınla özgüvenini yükselt.
Bu arada fazla özgüvende kendini üstün görüyormuş gibi gösterir bu yüzden tam ortasında kalmak en doğrusu.
Kızı tanıyorsan ve yakın bir arkadaşsan zaten az çok sana karşı hisleri var mı karşı tarafta belli eder ama friend zone alanına tamamen yakalandıysan geçmiş olsun. Ayrıca kız şu ana kadar belli ettiyse ve sende odun gibi durduysan biraz geç kalmış olabilirsin.
Kızla tanışmıyorsan da takıl biraz huyuna git ama kanka durumuna da düşmeyecek şekilde zamanla olursa olur olmazsada yoluna bak.

Gidip de direkt keko gibi ben senden hoşlanıyorum deme, önce seni tanımak istiyorum falan yap sonra akışına bırak.