• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Kingston 2x32 GB Hynix A-die RAM'e 6000 MHz CL24 olması için timing ayarı önerisi

Tekrar boot etmedi, 8-8 deniceğim.

TRP-34 açabiliyor muydu senin kit? Açamıyorsa 37 bırakman gerek onu da.

Hocam PC açıldı değerler böyle. Var mı? Eksik bir şey lütfen tek tek inceller misin? EXPO kapalı girdim. Ve daha sıkı yapabilir miyiz?

Hocam PC açıldı değerler böyle. Var mı? Eksik bir şey lütfen tek tek inceller misin? EXPO kapalı girdim. Ve daha sıkı yapabilir miyiz?

@Ayhan Dönmez hocam ayarları attım. Tek tek inceller misiniz var mı değişmesi gereken?

Dosya Ekleri

• 1.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 33

Daha sıkı olması her zaman daha iyi anlamına gelmiyor. Nitro kısmı 1-2-1 denersin sadece, o şekilde teste al. Predictive ve Gear kapalı kalsın önce. Diğer ayarlar doğru.

Daha sıkı olması her zaman daha iyi anlamına gelmiyor. Nitro kısmı 1-2-1 denersin sadece, o şekilde teste al. Predictive ve Gear kapalı kalsın önce. Diğer ayarlar doğru.

Gear kapalı. Nitro ayarları nasıl olmalı bias 0-1 falan vardı, onları söyler misiniz? Predictive arama kısmında çıkar mı?

Gear kapalı. Nitro ayarları nasıl olmalı bias 0-1 falan vardı, onları söyler misiniz? Predictive arama kısmında çıkar mı?

Hocam EXPO profili kapalı, manuel seçili bilginize.

Predictive ayarı Nitro ile aynı menüde, bir geride. Auto kalsın o önce. Onsuz stabilse daha iyi, latency ekliyor o ayar. Gear da yine latency ekler. Nitro 1-2-1 ve 8x-8x uygula. Robust ayarını Enabled yap. Bias 0-1 olmalı.

Hocam EXPO profili kapalı, manuel seçili bilginize.

Farkı yok, EXPO1 ya da Manuel olması aynı şeyler. Override ediyorsun üzerine. EXPO Tweaked farklı sadece, Power Down Mode'yi falan açıyor. O ayar uygunsuz. EXPO1 ve Manuel uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…