@8126,
Evet, bu sebepten cevap vermedim. Kendisi 15,000 Euro ile Üniversite okunabileceğini düşünüyor zaten bu paragrafı okuduğumda o paragrafa ithafen cevap vermedim bile. Okuduğum bölümün örneklendirmesini peynircilikle falan yapıyor. Yok dil, yok peynircilik. Sunduğu argümanlar ayrı bir saçmalık. Yaptığı yazım ve anlam yanlışlarına deyinmiyorum bile...

@8126,
Evet, bu sebepten cevap vermedim. Kendisi 15,000 Euro ile Üniversite okunabileceğini düşünüyor zaten bu paragrafı okuduğumda o paragrafa ithafen cevap vermedim bile. Okuduğum bölümün örneklendirmesini peynircilikle falan yapıyor. Yok dil, yok peynircilik. Sunduğu argümanlar ayrı bir saçmalık. Yaptığı yazım ve anlam yanlışlarına deyinmiyorum bile...

Neyse bir paragraf yazmıştım da sildim. Çünkü inatla anlamayacaksınız. Tek diyeceğim 5 dakikalık bir google araştırması ile İtalya'da nasıl okunup okunamayacağını öğrenebilirdiniz. Kendi bilgisizliğiniz yüzünden her şeye "yok öyle olmaz" "yok şu böyle" demekten vazgeçin. Birebir tecrübemin olduğu ve bilgim olduğu bir konuda konuşuyorum. Sizin gibi işkembeden sallayıp hayır okunamaz ehehe demiyorum. Teşekkür ederim sizin de diğer arkadaş gibi hiçbir laftan anlamaz bir çocuk olduğunuzu anlamış oldum.

Son düzenleme:
Meslek lisesindeyim. 9 ve 10. sınıf Anadolu lisesi ile aynı. 11 ve 12 de fizik, kimya, biyoloji, coğrafya görmüyoruz ve normal matematik konuları değil de temel matematik anlatıyorlar. Bu beni geriye düşürür mü? Düşürür ise ne kadar? Bu açığı ne kadar sürede kaparım?
Evet düşürüyor benim meslek 11 12 de sayısal yok şuan matematiğe hiç çalışmadım unuttum diyebilirim ancak siz çalışırsanız unutmazsınız.

Hedefinize bağlı. Sınava dilden girmek istiyorsanız, temel matematik yeterli olur mesela. Hedefiniz nedir?