Blackraven 44
Üstün
Ben geçen sene mezun oldum dedim de haberim mi yok? Son sınavlarda mezun oldum, şu anda da hazırlanıyorum. Siz asıl şu "kalıbınızı basıyordunuz" ya, ona ne diyorsunuz? Bir iddia attınız ortaya, hatırlatmama rağmen devamı yok. Böyle olmaz ama, biraz lafınızın arkasında durun. Her dediğinizi 180 derece döndürüp duruyorsunuz.
Kaldı ki ben kanıtlanacak bir şey de demedim. Dediğim şey, olayın tamamen öğrencide bittiği, öğrencinin hazırlanarak istediği üniversitede istediği bölüme girdiği. Temmuz ayında istediğim üniversitede istediğim bölüme girdikten sonra kanıtlı bir şekilde tekrardan hatırlatabilirim isterseniz. O zamanda gene lafı döndürmeyin ama.
Şimdi siz en son sınavda mezun olduysanız 19 Ağustos tarihinde açık liseden mezun olmuşsunuzdur bu da demektir ki son TYT-AYT sınavına girme ve üniversite tercih etme hakkınız vardı. Bunu yapmamışsınız dolayısıyla mezuna kalmışsınız demektir. Ha eğer Aralık sonunda yapılan sınavlardan "zaten geçtim" diye mezun oldum diyorsanız o da sizin anlatım eksikliğiniz.
Bana 100.000 sıralamadan iyi yapmış sayısal okuyan öğrencilerin %5'inden fazlasının meslek lisesi olduğunu gösteren bir kanıt gösterin sizin adınıza LÖSEV'e ₺500 bağış yapıp dekontunu atacağım ama kanıtlayamamanız durumunda siz yapacaksınız var mısınız ?