Detaylar
Kim cevapladı?Ben S23 FE kullanıyorum, çok memnunum. Mutlaka al.Arkadaşlar şu sıralar telefon bakıyorum.
S23 gözüme çarptı iyi bir seçeneğe benziyor. 26.5-27k civarında.
Sizce iyi midir, ne diyorsunuz?
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Ekim 3'den beri bende. Dostum bu telefondan daha iyi bir F/P telefon bulamazsın. Abimde 12 var parlaklıklar sonda olmasına rağmen onun OLED ekranı hem renk hem de parlaklık seviyesinde geri kalıyor. LCD gibi bir OLED deneyimi var. S23'de bir Ferrari kırmızısına bak bir de iPhone 12'de bak.
İkisinin fiyatları aynı diye eleştiriyorum. S23 dediğin telefon 13 Pro - 14 Pro arasında bir telefon. Çoğu yönüyle 14 Pro ile aynı denebilir. Eğer kutudan çıkınca One UI 5 veya 6 ile geldiyse 6.1 yapma şu anlık. Biraz şarjı hızlı gidiyor.
S23>S24 diyorum ben. Çelik kasa ve Snapdragon işlemci yüzünden. Sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin tekniksel olarak cevaplarım.
İkisinin fiyatları aynı diye eleştiriyorum. S23 dediğin telefon 13 Pro - 14 Pro arasında bir telefon. Çoğu yönüyle 14 Pro ile aynı denebilir. Eğer kutudan çıkınca One UI 5 veya 6 ile geldiyse 6.1 yapma şu anlık. Biraz şarjı hızlı gidiyor.
S23>S24 diyorum ben. Çelik kasa ve Snapdragon işlemci yüzünden. Sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin tekniksel olarak cevaplarım.
- Makaleler
- 1
Telefon alacak olsam bu paraya kesin bunu alırdım. A52 bile şu anda hala alınır seviyede. Samsung telefon iyi.
UFS ayriminda hissedeceginiz tek fark pil performansi olur, UFS 4.0 daha az yakip, daha hizli calisiyor. Bunun ustune denilecek baska da bir sey yok gibi, her sey yazilmis zaten. Onlara ek olarak on kamerasinin iPhone 15 Pro’dan daha iyi oldugunu, arka kamerasinin 14 Pro’ya yakin olup, dusuk isikta 15 Pro’ya yaklastigini ekleyebilirim. Ayrica S22 ve S24’un aksine bambaska bir termal format ile calisiyor, zira SoC’u tolere etmesi cok basit. Misal S22 ve S24’te prime, big ve little cekirdekler hicbir zaman ayni anda %100’de calismaz ancak S23 little cekirdekleri kapatip prime ve big cekirdegi %100’de calistirabiliyor, buna ragmen S22 ve S24’ten daha serin calisiyor. Uzun soluklu oyun oynarim derseniz bu ciddi avantaj olur.
Arkadaşlar almadan önce şans eseri bir mağazada bakayım dedim, bakmaz olaydım.
Telefon inanılmaz küçük, boyutunu görmüştüm de elimde bu kadar küçük olacağını düşünmemiştim. Gerçekten oyuncak gibi duruyor.
S23 FE'nin ekran boyutu daha iyi ama S23'ün bir alt modeli. Ne diyorsunuz?
Telefon inanılmaz küçük, boyutunu görmüştüm de elimde bu kadar küçük olacağını düşünmemiştim. Gerçekten oyuncak gibi duruyor.
Prestijli deneyimden bihaber kalin ve asimetrik cerceveler disinda fena model degil, ayrica arkadaki cam dokusu cok dandik. Ana kamera S23 ile ayni, telephotosu S20 FE ile ayni. Pil, cihazi yuke sokmazsaniz S23’den iyi, yuke sokarsaniz S23’ten kotu. Islemcisi olan Exynos 2200 ise, bir onceki cumleden de anlayacaginiz uzere fazla yakiyor. Her ne kadar S22’deki Exynos 2200’e gore cok daha iyi bir 4nm bandinda uretilse de (4LPP), uzun soluklu oyun deneyiminde pil uzer, sogutma kapasitesi S23 Ultra’dan bile yuksek oldugu icin throttleda yemiyor ancak bu yine pilin alehine bir durum. Telefondan neler beklediginiz onemli bu noktada.Arkadaşlar almadan önce şans eseri bir mağazada bakayım dedim, bakmaz olaydım.
Sirf ekran boyutu icin S23'teki premium hissiyatindan vazgecmezdim ama yukaridaki dezavantajlar sizin icin onemli degilse yuzune bakilmayacak alet degil, pek tabii alinabilir.