Prestijli deneyimden bihaber kalin ve asimetrik cerceveler disinda fena model degil, ayrica arkadaki cam dokusu cok dandik. Ana kamera S23 ile ayni, telephotosu S20 FE ile ayni. Pil, cihazi yuke sokmazsaniz S23’den iyi, yuke sokarsaniz S23’ten kotu. Islemcisi olan Exynos 2200 ise, bir onceki cumleden de anlayacaginiz uzere fazla yakiyor. Her ne kadar S22’deki Exynos 2200’e gore cok daha iyi bir 4nm bandinda uretilse de (4LPP), uzun soluklu oyun deneyiminde pil uzer, sogutma kapasitesi S23 Ultra’dan bile yuksek oldugu icin throttleda yemiyor ancak bu yine pilin alehine bir durum. Telefondan neler beklediginiz onemli bu noktada.
İyi bir kamera performansı beklerim.

Telefonda oyun oynamam, yüksek alana da pek ihtiyaç duymam.

Multi-tasking işlemlerde iyi bir performans ve görece iyi bir pil kapasitesi isterim.
Sirf ekran boyutu icin S23'teki premium hissiyatindan vazgecmezdim ama yukaridaki dezavantajlar sizin icin onemli degilse yuzune bakilmayacak alet degil, pek tabii alinabilir.
Zaten premium hissiyat için S23 alacaktım ilk başta ama telefonu sağ avcuma aldığımda gerçekten çok ama çok küçük hissettiriyor. Yani sağ baş parmağımı en sol üste getirdiğimde telefonun sınırlarını aşabiliyorum. Çok rahatsız edici bir his.

Mevcut telefonum 6.7 inç.

En azından daha büyük boyutlarda bir öneriniz varsa bekliyorum.

Bütçemi iki katına vurmak pek mantıklı gelmedi.

Üst düzey telefonlar bana işlemiyor çünkü o telefonlara ihtiyacım yok. 3080'den 4090'a geçsen grafikleri fullersin hadi orada bir sebep bulursun kendine de S23 FE, S23 ve S23+ arasında "Aman Tanrım hemen almalıyım." dedirten bir fark ben şahsi adıma göremiyorum.

Bence hala en iyi 8gen2'li cihazlardan. Hem kompakt, kompaktken hem de şarjı da iyi gidiyor S22 gibi rezalet değil ve performansı da ciddi anlamda iyi. Samsung AMOLED ekranı da cabası.