Helox 64
Üstün
Evet, Roblox'un tamamen çöp, saçma sapan ve resmen sadece belirli kişileri hedefleyen bir moderasyon sistemi var. Karşımdaki kişi beni öldürüp beni toksikledi ve bende kendisine cevap verdim, sonrasında ise mesajlarına, ailemi ve annemi kattı. Sapıkça şekilde konuştu, kendisini "report"ladığım halde ceza almadı ve sonrasında ise bende kendisine ailevi ama sapıkça olmayacak şekilde cevaplar verdim. Olaya aileyi ve anneyi katan ilk kişi kendisi olmasına rağmen, cezayı alan kişi benim. Hem kavga başlatıyor hem de ceza almıyor. Roblox resmen beni hedefliyor zaten. Karşımdaki kişiler kavgayı başlatan olmasına rağmen ve reportladığım halde ceza almıyorlar ama nedense hep ben ceza alıyorum.
Yapay zeka ile ban atıyorlar resmen, bu kadar kötü bir ceza sistemini klavyeye tekme atarak bile yazamazsınız. Milyon dolarlık bir platformun bu kadar kötü bir sistem yazması cidden utanç verici. Bunlar çocukları falan koruyamaz, pedofilileri falan da engelleyemez.
Yapay zeka ile ban atıyorlar resmen, bu kadar kötü bir ceza sistemini klavyeye tekme atarak bile yazamazsınız. Milyon dolarlık bir platformun bu kadar kötü bir sistem yazması cidden utanç verici. Bunlar çocukları falan koruyamaz, pedofilileri falan da engelleyemez.
Son düzenleyen: Moderatör: